MWC 2014: HTC One proglašen za najbolji pametni telefon

Za ovu nagradu glasao je odbor koji se sastoji od preko 175 nezavisnih stručnjaka iz industrije, na osnovu informacija koje dolaze iz medija i od analitičara, a nagrada odaje priznanje pametnom telefonu za koji sudije veruju da je apsolutno najbolji u celoj industriji

  • 13

Vodeći uređaj kompanije HTC, HTC One, danas je proglašen za najbolji pametni telefon u okviru Global Mobile Award događaja, čime je potvrđen vrhunski dizajn, kao i vodeće mesto kompanije u oblasti inovacija.

Godinu dana nakon što je predstavljen na tržištu prošlog februara, HTC One je i dalje u prvom planu industrije mobilnih uređaja i postavlja standarde uz pomoć inovacija poput HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel kamere i aluminijumskog kućišta, a sve to donosi revoluciju u iskustvu korisnika širom sveta kada su u pitanju mobilni telefoni.

- Izuzetno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat i priznat kao pametni telefon koji podiže standarde svojim elegantnim dizajnom, kao i superiornim audio karakteristikama i impresivnom funkcionalnošću. HTC One je dobio još jednu međunarodnu nagradu, što pokazuje da je uređaj podigao iskustvo korišćenja mobilnih telefona na viši nivo, nastavljajući da izdvaja kompaniju HTC od konkurencije. Unapred se radujemo nastavku ovog uspeha pomoću daljih izvanrednih inovacija koje su u planu za naredne mesece - izjavio je direktor kompanije HTC, Piter Čou.

HTC One je i prošle godine osvojio i nagradu u okviru Global Mobile Award događaja na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2013 za "Najbolji novi telefon, uređaj ili tablet“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA