FENOMENALNO: Ove baterije možete puniti koliko god puta hoćete (FOTO)

Svaka kuća ima uređaje koji još uvek funkcionišu uz pomoć AA baterija, a sa ovom vrstom nikada vam se neće desiti da ostanete bez njih, jer se pune preko USB priključka

  • 9

Problem sa istrošenim baterijama bi uskoro mogao postati prošlost. Nove AA baterije, u sebi imaju USB priključak preko kojih se jednostavno mogu napuniti kada se istroše, i više vam se nikada neće desiti da ostanete bez baterije u daljinskom upravljaču na primer.

Svaka kuća ima uređaje koji još uvek funkcionišu uz pomoć ovih baterija, i veoma je iritantno kada se one istroše. Veoma su jeftine, i dovoljno je da ih kupite jednom, jer ih možete puniti koliko god puta hoćete.

USB baterije su sigurno jedne od najboljih koje trenutno postoje, i sigurno će vam olakšati život. Savršene su za one koje često putuju ili kampuju.

Vreme između punjenja je dugačko, pa ih nećete puniti tako često, a možete ih poručiti sa Amazona po ceni od 7.99 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: welldonestuff.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA