USKORO: iPhone stiže i u VIP Mobile

- Spremni smo da uvedemo iPhone na srpsko tržište čim ovaj uređaj dobije RATEL-ov sertifikat. Telekom Austrija Grupa ima iPhone u ponudi na većini svojih tržišta, i raduje nas što će nam biti omogućeno da uskoro građanima ponudimo ovaj uređaj - izjavio je direktor VIP Mobile Dejan Turk

  • 9

Zbog velikog interesovanja u vezi sa dolaskom čuvenog iPhone-a na srpsko tržište oglasila se i kompanija VIP Mobile, koja će takođe u svojoj ponudi uskoro imati ove telefone.

- Vip je, kao lider na tržištu smart telefona u Srbiji, uvek zainteresovan da ponudi najnovije i najinovativnije uređaje svojim korisnicima. Spremni smo da uvedemo iPhone na srpsko tržište čim ovaj uređaj dobije RATEL-ov sertifikat. Telekom Austrija Grupa ima iPhone u ponudi na većini svojih tržišta, tako da posedujemo potrebno znanje i uskustvo u njegovom poručivanju i marketiranju. Takođe, u našoj mreži već sad uspešno komunicira više desetina hiljada vlasnika iPhone-a, a rado koriste i mobilnu aplikaciju “Moj Vip mobile” koja podržava i iOS platformu. Raduje nas što će nam biti omogućeno da u Vip centrima uskoro građanima ponudimo iPhone - izjavio je direktor kompanije VIP Mobile, Dejan Turk.

Ovo su zaista lepe vesti s obzirom da je do sada bilo nemoguće legalno kupiti jedan od najpoznatijih telefona današnjice, a danas su dva najveća operatera kod nas spremna da počnu sa njihovom prodajom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA