RAT TEMPLARA I ASSASSINA SE NASTAVLJA: Stiže novi Assassin's Creed (FOTO)

Na veliku radost fanova na jesen stižu dva nastavka. Jedan deo nosi naziv "Unity" a drugi je poznat pod kodnim imenom "Comet. Unity će biti smešten u doba Francuske revolucije, a parkur sistem iz prethodnih delova biće značajno izmenjen

  • 2

Iako smo već navikli da Assassin's Creed serijal svake godine dobija po jedan nastavak, pravo je iznenađenje što Ubisoft paralelno radi na razvoju dva nova naslova. Jedan od ova dva nastavka nosiće naziv "Unity" i biće smešten u doba Francuske revolucije, a pojaviće se na jesen ove godine prenosi Kotaku.

Na screenshot-ovima može se videti Notr Dam, reka Sena, i drugi pariski pejsaži. Assassin's Creed Unity će se pojaviti za next-gen konzole PlayStation 4 i Xbox One, dok će se druga igra pod kodnim imenom "Comet" pojaviti za Xbox 360 i PlayStation 3. I "Comet" i "Unity" će navodno izaći i za PC. Verzija za Wii U se ne pominje.

Assassin's Creed Unity će imati novog glavnog junaka, a parkur sistem poznat iz ranijih delova serijala biće u priličnoj meri izmenjen.

Ovo je svakako lepa vest za sve ljubitelje večitog rata između Templara i Assassina, a jedino što nam preostaje je da sačekamo jesen i vidimo šta nam donose novi nastavci jednog od najpopularnijih serijala ikada.

(Telegraf.rs / Izvor: kotaku.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    21. mart 2014 | 11:54

    Pih ja se ponadao da ce biti u Egiptu ili Japanu,samo da da bog da ovaj drugi naslov bude neka od te dve lokacije.

  • Milovan

    23. mart 2014 | 15:34

    Ma samo neka izbacuju nove gradove i misije, ne moze igrica nikako dosaditi... I sto manje pusaka, pistolja i moderne tehnologije :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA