≫ 

Isprobali smo najnoviju Google aplikaciju koja umesto vas odgovara na sve poruke - i malo je falilo da sebi napravimo problem

Isprobajte najnoviju Google aplikaciju koja će na sve poruke odgovarati umesto vas

  • 0

Google je prošle nedelje predstavio aplikaciju pod nazivom Reply sa ciljem da vam olakša komunikaciju tako što će odgovarati na poruke umesto vas.

ODMAH ĆETE ŽELETI DA IH SKINETE: Facebook, Twitter i YouTube imaju "tajne" aplikacije koje troše manje interneta

Aplikacija je dostupna za beta testiranje, a zahvaljujući hakerima, sada i vi možete da je isprobate ako kliknete na ovaj link.

Foto: Telegraf

Mi smo već testirali aplikaciju i nismo naišli na probleme s obzirom na to da je u pitanju beta verzija.

Kada instalirate Reply, potrebno je da se registrujete putem vašeg Google naloga i date aplikaciji pristup notifikacijama na telefonu.

Možete da joj dozvolite i pristup svojoj lokaciji i kalendaru kako bi aplikacija mogla da pruži odgovor na pitanja tipa - "Gde si", ali ovo nije radilo u našim testovima.

Takođe, čini se da apliakcija, barem u našim testovima, može da prepozna čak i srpski jezik, ali će pružiti odgovor na engleskom, ali je doduše bilo i dosta promašaja kada nam je Reply za poslovne poruk enudio odgovore tipa "Love u" ili "; )" . A to nikako ne bi bio odgovor koji kolega ili koleginica treba da dobije, a pogotovo ne šef.

Foto: Telegraf

I odgovor se jedino pojavljivao na Look Screen ekranu, a ne kada se uđe u aplikaciju - a nekada je bilo potrebno nekoliko trenutaka da se odgovor pojavi.

Mi smo koristili Google Hangouts za čet, a sudeći po Googleu, Reply radi i u Facebook Messenger, Slack i Whats App aplikacijama.

Najbolje od svega, potrebno je i nekoliko sekundi da poruka bude poslata, pa tako imate dovoljno vremena da je otkažete ako se predomislite.

Naravno, u pitanju je još test verzija pa sve ne funkcioniše glatko i savršeno, ali biće zanimljivo videti kako će sve raditi kada se pojavi krajnji proizvod.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA