≫ 

Evo šta ODMAH morate da uradite ako nasednete na neku Facebook prevaru

Može da se desi i najboljima od nas

  • 0

Prevaranti su prilično briljantni ovih dana i odlično se predstavljaju kao nešto što nisu kako bismo naseli na njihove trikove.

HAKOVALI SU VAM KOMP? Evo šta odmah morate da uradite

A kada se to desi, oni dobijaju pristup našem Facebook nalogu i našim ličnim podacima, a menjanje šifre u tom trenutku ne može mnogo da pomogne.

Oni imaju pristup vašem nalogu sve dok ga ručno ne opozovete.

Foto: Pixabay.com

Na svu sreću, to je lako uraditi. A nakon toga, ne bi bio loše i da proverite koje aplikacije imaju regularan pristuo vašem nalogu.

Kako biste to saznali, i evenutalno ukinuli pristup određenim aplikacijama, sve što je potrebno da uradite jeste da klikente na strlicu na dole u gornjem desnom uglu ekrana vaše Facebook stranice i odaberete opciju Settings.

Potom odaberite opciju Apps koja se pojavljuje na levoj strani prozora kako bste videli sve aplikacije kojima ste dali da pristupe vašem Facebook nalogu.

Foto: Pixabay.com

Može se desiti da se ozbiljno iznenadite kada vidite koliko ih ima.

Prevara na koju ste naseli je takođe među njima - a sve što je potrebno jeste da kliknete na malo X kako biste joj uskratiti pristup vašem nalogu.

Tek kada to uradite, trebalo bi da promenite Facebook šifru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA