≫ 

Adobe sertifikati sa ITAcademy – sigurna preporuka za najplaćenije dizajn poslove

ITAcademy je poznata kao obrazovna ustanova čija brojna partnerstva sa elitnim međunarodnim akademskim institucijama i softverskim kompanijama omogućavaju njenim polaznicima da svuda u svetu budu prepoznati kao vrhunski IT stručnjaci

  • 0
Foto: Promo/LinkGroup

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru u oblasti dizajna, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih poslova zahvaljujući sertifikatima svetski poznate kompanije Adobe, sa kojom ITAcademy ima dugogodišnje partnerstvo.

ITAcademy – najsavremeniji Adobe Authorised Training Centre u Srbiji

ITAcademy je poznata kao obrazovna ustanova čija brojna partnerstva sa elitnim međunarodnim akademskim institucijama i softverskim kompanijama omogućavaju njenim polaznicima da svuda u svetu budu prepoznati kao vrhunski IT stručnjaci.

Jedno od tih partnerstava je i ono sa najvećom svetskom softverskom kompanijom – Adobe, koja proizvodi vrhunske kompjuterske alate za rad u oblasti dizajna.

Za domaću IT zajednicu vrlo je važno to što svetski priznati sertifikati mogu da se steknu i kod nas. Zato je status Adobe Authorised Training Centre odlična potvrda kvaliteta znanja koje polaznici ITAcademy stiču tokom školovanja, jer su Adobe sertifikati među najprestižnijim iz oblasti dizajna, weba i videa.

Foto: Promo/LinkGroup

Sertifikat koji vas izdvaja od konkurencije i garantuje odličnu zaradu

Ako u svet IT-ja dolazite iz sfere umetnosti ili ste naklonjeni dizajnu i multimediji, možete postići veliki uspeh ako savladate rad u programima Adobe – Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere ili After Effects.

Neke od ovih softvera ste verovatno već koristili u slobodno vreme, a profesionalno znanje i sertifikat od nečega što vam je bilo samo hobi mogu napraviti odlično plaćene profesije.

Posedovanje Adobe sertifikata svedoči o izuzetnom poznavanju nekog od ovih programa za dizajn i digitalne komunikacije. Vašu stručnost garantuje sam Adobe. Ova sertifikacija pravi razliku između amatera i vrhunskih dizajnera koji se u kompanijama jednako vrednuju kao i programeri.

Kada dobijete sertifikat, Adobe objavljuje vaše ime i prezime na svom zvaničnom sajtu. Na taj način poslodavci iz celog sveta vide da ste sertifikovan Adobe stručnjak i mogu vam se obratiti sa poslovnim ponudama.

Usavršavanje u ITAcademy Dizajn studiju pomoći će vam da steknete potrebno iskustvo već tokom školovanja

Školovanjem na odseku Dizajn & Multimedija na ITAcademy, koji vode sertifikovani Adobe treneri, polaznici za kratko vreme stiču neophodna znanja potrebna za polaganje sertifikacionog ispita za Adobe sertifikovanog eksperta.

U tome im umnogome pomaže i prilika da se usavršavaju u ITAcademy Dizajn studiju, čime stiču neophodno iskustvo u samostalnom radu sa renomiranim klijentima.

U okviru Dizajn studija oni već tokom edukacije rade na mnogobrojnim projektima i učestvuju u izradi vrhunskih dizajnerskih rešenja. Na taj način uče i kako se gradi karijera i kako se postaje traženi i cenjeni dizajner.

Foto: Promo/LinkGroup

Do ekspertskog zvanja za samo 12 meseci – iz učionice ili od kuće

Da postanete jedan od dizajn stručnjaka koji u Srbiji poseduju ovaj cenjeni sertifikat, nisu vam potrebne godine učenja, dovoljni su samo meseci.

Kao polaznik ITAcademy, do Adobe sertifikata i odlične zarade možete doći na dva načina: učenjem u savremenim učionicama, opremljenim najnovijim tehnologijama za sticanje znanja, ili učenjem od kuće, putem Distance Learning platforme, koja vam omogućava školovanje preko interneta, sa bilo kog mesta.

Zapamtite, kada izgradite čvrstu osnovu za svoju karijeru u dizajnu, biće vam lako da unovčite svoj talenat. To možete uraditi tako što ćete potražiti posao u nekoj kompaniji koja se bavi web dizajnom ili možete osnovati svoju agenciju. Možete postati i freelance dizajner i raditi s klijentima iz celog sveta. Uz kvalitetan rad, vaše mogućnosti će zaista biti neograničene. Ostaće vam samo da uživate u poslu kojim se bavite.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA