8. generacija učenika ITHS srednje škole sela je u školske klupe: Najbolji uslovi očekuju buduće svetske stručnjake (FOTO) (VIDEO)

Nova školska godina zvanično je počela u najsavremenijoj srednjoj školi iz oblasti informacionih tehnologija

  • 0

Nova generacija učenika srednje škole ITHS okupila je najbolje učenike, a u čast njihovog polaska u školu upriličen je svečani doček.

NAJBOLJA LAST MINUTE PONUDA OVOG LETA: Uz uštedu od 650 evra, zakoračite u IT svet i odlično zaradite

Učenici su se upoznali sa svojm razrednim starešinama i drugarima sa kojima će učiti narednih četiri godina. Prisustvo su uveličali i njihovi roditelji koji su se ovim putem bliže informisali o tome šta očekuje njihu decu i koji nastavnici će im preneti svoje znanje.

Tom prilikom roditeljima se obratio direktor škole Bojan Ristić.

- Ključno je da u potpunosti iskoriste sve potencijale našeg sistema. Na raspolaganju im je Projektni centar i nastavnici. Nije reč samo o izradi softvera ili angažovanju u humanitarnom radu što i jeste odlika rada u prethodnim godinama. Mi ćemo se potruditi da ih uputimo na povezivanje različitih stvari, rekao je Ristić.

Đaci su bili već upoznati sa time kako funkcioniše ova ustanova, ali su tek dolaskom u učionice stekli pravi utisak. Pokazali su veliko interesovanje za oblast koja im je zanimljiva, ali kako oni kažu malo i teška. Osma generacija učenika imaće priliku da uči i stiče veštine kroz rad sa iskusnim predavačima i izuzetno stručnim osobljem škole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA