Nova Samsungova veš mašina pere veš duplo brže, štedi struju i ima neverovatnu funkciju koja će vam olakšati život (VIDEO)

QuickDrive veš mašina obezbeđuje 50 posto brže pranje i 20 posto uštede energije, uz pametnog asistenta na bazi veštačke inteligencije

  • 15

Samsung je predstavio revolucionarnu Quick Drive tehnologiju koja pere veš duplo brže u odnosu na prethodne veš mašine. Ona se zasniva na nezavisnom okretanju bubnja i ploče na zadnjoj strani. Time se postiže dinamičnije pranje veša, a čuva kvalitet veša i energetska efikasnost.

Za razliku od konvencionalnih mašina koje se sastoje od jednog glavnog bubnja, Samsung Quick Drive veš mašina poseduje i dodatnu ploču na zadnjoj strani, koja rotira nezavisno od bubnja čime se postiže brže i temeljnije pranje uz očuvanje tkanine.

QuickDrive veš mašina poseduje EcoBubble tehnologiju, koja meša vazduh i vodu čime stvara sitne mehuriće detardženta koji prodiru u tkaninu i povećavaju efekte detardženta do maksimuma, čak i na niskim temperaturama.

Pored inovtivne QuickDrive tehnologije, Samsungova najnovija veš mašina ima spektar pametnih funkcija za jednostavnije pranje veša. Može se povezati na Internet stvari i nudi pametnog asistenta na bazi veštačke inteligencije nazvanog QRator, koji obezbeđuje tri mogućnosti za uspešnije pranje veša:

- Planer pranja omogućava korisnicima da odrede vreme kada će se ciklus pranja završiti, čime dobijaju više mogućnosti da planiraju svoje vreme.

- Recept pranja donosi automatske preporuke za optimalni ciklus pranja. Korisnici unose stepen zaprljanosti veša, boju i vrstu tkanine, a aplikacija šalje preporuke  za odabir najopimalnijieg programa.

- HomeCare Wizard prati rad mašine obaveštavajući korisnika o potencijanim problemima i obezbeđujući brzu podršku za njegovo rešavanje.

Još jednu pogodnost predstavljaju AddWash vrata, koja korisnicima pružaju mogućnost dodavanja komada odeće ili omekšivača u bilo kom ciklusu pranja.

QuikDrive veš mašina se pored inovativnih tehnoloških rešenja koje olakšavaju proces pranja odlikuje jedinstvenim dizajnom koji obezbeđuje dugotrajnost i ekonomičnost. Samsungov digitalni inverter smanjuje buku i pomaže u smanjenju potrošnje energije, dok istovremeno obezbeđuje trajnost, što potvrđuju 5 godina fabričke garancije i 10 godina garancije na motor. Uz to , Samsung Quickdrive veš mašina donosi i najviši standard energetske efikasnosti A+++ za ciklus pranja.

Više o Samsung Quick Drive veš mašini pogledajte u najnovijem Hi-Tech video prilogu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA