ZAMALO DA IZGUBI GLAVU ZBOG IPHONE-A: Telefon mu se ZAPALIO u džepu (FOTO)

- Osetio sam neugodnu vrućinu u prednjem džepu. Kada sam video dim, otkopčao sam pojas, skinuo pantalone i bacio ih od sebe - izjavio je muškarac poznat samo pod imenom Roki

  • 13

Čuveni iPhone je ponovo dospeo u žižu javnosti, ali ovoga puta ne zbog svojih kvaliteta. Naime, Wsbtv izveštava da je muškarac ispred prodavnice u Atlanti morao da brzo skine pantalone nakon što se njegov iPhone 6 Plus zapalio sam od sebe.

SAMSUNG pristaje da plati APPLE-u 548 miliona dolara za kopiranje iPhone DIZAJNA!

- Osetio sam neugodnu vrućinu u prednjem džepu. Kada sam video dim, otkopčao sam pojas, skinuo pantalone i bacio ih od sebe, nadajući se da neće eksplodirati. Izgoreo mi je gotovo ceo prednji džep, zapalile su mi se bokserice, a vatra je zahvatila i nogu- rekao je muškarac kojem nije otkriven puni identitet, već samo ime Roki.

Printskrin: Channel Two Action News Printskrin: Channel Two Action News

Roki je pokušao da shvati šta se tačno dogodilo, pa je tako došao do podatka da on nije prvi vlasnik telefona koji je imao, već da ga je Apple prodao drugoj osobi u 2014. godini, a da ga je kasnije otkupila kompanija za korišćene telefone koja ga je preprodala Rokijevom mobilnom operateru 2015. godine.

Printskrin: Channel Two Action News Printskrin: Channel Two Action News

Iako je Roki dobio drugi mobilni telefon, on i dalje zahteva izvinjenje.

Printskrin: Channel Two Action News Printskrin: Channel Two Action News

Portparol kompanije Apple je rekao kako će kontaktirati Rokija i pokušati da sazna prave razloge zbog kojih se telefon zapalio.

Printskrin: Channel Two Action News Printskrin: Channel Two Action News

- Bilo je prilično ponižavajuće skidati pantalone nasred parkinga. Neko bi mogao da me nazove, izvini se i preuzme odgovornost - zaključio je Roki.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA