Zombi apokalipsa stiže krajem ove godine, i izgleda bolje nego što možete da zamislite!

- Mrtvi su hodali prvo u stripu, usledila je potom serija, i to je bilo dovoljno da "The Walking Dead" postane globalni fenomen, neophodna "hrana" hordi vernih fanova kojoj ova godina donosi pravu poslasticu!

  • 2

Overkill's The Walking Dead vas ubacuje u opustošeni svet ispunjen hordama bezumnih zombija kojima je jedina preostala "zabava" u, kozmetički gledano, poprilično nesrećnoj egzistenciji da mesarski efikasno odstrane meso sa kostiju igrača koji je umesto levo, skrenuo desno na poslednjem skretanju. Ali bez brige, s obzirom da ovo, sa grafičke strane gledano remek delo, omogućava co- op igru, možete se opustiti sa znanjem da će vaša tri saputnika biti tu da pomognu, osvete vas, ili barem uteše vašu udovicu.

Sama igra se odvija u Wašingtonu neposredno nakon propasti civilizacije i sveta kakvog poznajemo. Svaki od, za sada tri ponuđena lika ima svoju jedinstvenu priču, kao i poseban izbor veština. Rešavajte se "neprijatnosti" u tišini, ili jednostavno uletite u grupu krvožednih zombija u kiši metaka, sve u zavisnosti od vaših ličnih sklonosti i načina igre, izbor je na vama dok god ste svesni da ništa nije sigurno, i da horda "hodača" uvek može čekati iza ćoška.

Svakodnevna borba iz prvog lica protiv živih, i ne živih opasnosti koje vrebaju u post apokaliptičnom okruženju razrušenog grada obećava igračima sjajnu zabavu, i sasvim sigurno, iskakanje iz stolice od straha.

Pred nama je definitivno ozbiljan naslov koji, po onome što smo imali prilike da vidimo, obećava sate i sate pred kompjuterom brojnim fanovima serijala, kao i svim gejmerima koji uživaju u borbi na život i smrt u svetu post zombi apokalipse.

Igra se očekuje krajem 2018. godine na Xbox One i PS4 konzolama, kao i na PC.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PEtar

    4. jun 2018 | 22:38

    Vezbajte, vezbajte uskoro cemo uzivo, ko prezivi pricace :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA