OPREZ: Sve što ste do sad radili na Fejsbuku napraviće vam pakao od života

Najpopularnija društvena mreža na svetu testira novu opciju za svoju mobilnu aplikaciju, a ona će omogućiti pretraživanje starih postova po tuđim profilima. Mnogi smatraju da je ovo idealan alat za špijuniranje

  • 18

Ukoliko Facebook koristite još od vaših tinejdžerskih dana, imamo jednu lošu vest za vas. Naime, najpopularnija društvena mreža radi na novoj funkciji za svoju mobilnu aplikaciju, koja će omogućiti pretraživanje tuđih profila po ključnoj reči.

Ovo znači da će svi moći da pretražuju stare postove po tuđim profilima. Ukoliko ste postovali razne izjave ljubavi vašim bivšim partnerima, iz recimo 2009. godine, vaši prijatelji će to mnogo lakše moći da "iskopaju", jer sve što je potrebno jeste da potraže.

Nova opcija već je dostupna ograničenom broju ljudi, a mnogi misle kako je ovo još jedan Facebook-ov alat koji će samo dodatno pomoći u špijuniranju.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idiot

    1. septembar 2014 | 18:13

    ee,stvarno imam neizreciv bol u mud..a , shodno tome zabole me ćonkiš da li ce neko videti i sta ce videti...stvarno mi predstoji Danteov 9 krug pakla ...hahahahah!

  • Maja

    1. septembar 2014 | 15:46

    Imam lazni profil na kome radim sta hocu, a na onom pravom pazim sta pisem

  • Paterson(ova)

    1. septembar 2014 | 17:17

    E obrisacu ga odmah. Videcete vi kad me ne bude vise. Hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA