DOPISIVANJE BEZ GRANICA: Sada poruke na Twitteru možete slati svakome!

Twitter je ovu funkciju prvi put predstavio u oktobru 2013. godine, ali ju je nakon samo mesec dana povukao iz upotrebe. Međutim, sada je ona ponovo dostupna svim korisnicima

  • 1

Od ove nedelje svi korisnici Twittera moći će da direktne poruke primaju od svih 288 miliona korisnika ove društvene mreže. Do sada je slanje privatnih poruka bilo moguće jedino ukoliko se korisnici međusobno prate.

Nova opcija koju je Twitter rešio da ponudi korisnicima nije uključena automatski, već će korisnici u podešavanjima morati da je podese ukoliko žele da primaju poruke od svih korisnika. To je verovatno urađeno kako bi se sprečilo uznemiravanje.

Twitter je ovu funkciju prvi put predstavio u oktobru 2013. godine, ali ju je nakon samo mesec dana povukao iz upotrebe. Sada je popularna društvena mreža shvatila da je dopisivanje veoma popularno, pa je rešila da omogući ovaj servis kako bi se takmičila sa WhatsAppom i Facebook Messengerom

Aplikacija za Android i iOS je takođe doživela malu promenu, jer je društvena mreža dodala posebno dugme za razmenu direktnih poruka, kako bi što više korisnika počelo da ih koristi.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: thenextweb.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.K.

    21. april 2015 | 14:36

    ako se ovako nastavi nije daleko dan kada ce uredjaji za komunikaciju biti besplatni .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA