NE MOŽETE SE SAKRITI: Šokiraćete se kada vidite šta sve Google zna o vama!

Koliko Google Maps zna o nama otkrio je novinar Aleks Hern. Njegovo otkriće je definitivno uzdrmalo ceo internet

  • 1

Svaki korisnik interneta je gotovo sigurno barem jednom na Google-u ukucao svoje ime kako bi video šta se sve na internetu nalazi o njemu. Međutim, gotovo nikome nije palo na pamet da to uradi na Google Maps-u, ali je onda novinar Aleks Hern došao na ovu ideju, i uzdrmao ceo internet.

HAKOVAN GOOGLE MAPS: Evo šta izlazi kada ukucate "Niggas house"!

- Kada upišete Aleks Hern u Google Maps, pretraživač izbaci lokacija paba u kojem često igram igru Netrunner - napisao je Hern na svom profilu na društvenoj mreži Twitter.

Informacije koje će se pojaviti kada upišete svoje ime u Google Maps-u će vas verovatno šokirati, jer ste sigurno mislili da te podatke znate samo vi.

Ukoliko želite da proverite šta sve popularni servis zna o vama, dovoljno je da otvorite Google Maps i u polju za pretragu uneste svoje ime.

Pogledajte neke od tvitova korisnika Google Maps-a:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • faulty

    25. maj 2015 | 12:54

    Ja kada upisem svoje ime izlazi mi neka prodavnica u Kanadi i nista vise. A nikada nisam ziveo u Kanadi tako da je to verovatno neko ko ima isto ime kao ja. A odgovor na pitanje zasto Google ne zna nista o meni je jako prost. Ne koristim ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA