ŠIROKO: Fejsbuk kupuje aplikaciju Instagram za milijardu dolara!

Najpopularnija društvena mreža objavila da će kupiti aplikaciju svega šest dana nakon što je postala dostupna za Android

  • 0

Kompanija “Fejsbuk” danas je objavila da kupuje “Instagram”, jednu od najpopularnijih aplikacija za objavljivanje fotografija, i to za neverovatnih milijardu dolara! To je na svom tajmlajnu potvrdio i prvi čovek Fejsbuka Mark Cukerberg.

Očekuje se da će prodaja biti završena u naredna dva meseca i da će uvesti osmočlanu ekipu Instagrama na tu društvenu mrežu.

- Već godinama smo fokusirani na razvijanje najboljeg načina za šerovanje fotografija sa vašim prijateljima i rodbinom. Sada ćemo moći još bolje da radimo sa Instagrafovim timom i da vam ponudimo način koji se pokazao kao najbolji da sjajne fotografije sa svog telefona podelite sa vama bliskim ljudima – napisao je Cukerberg.

Ovaj sistem je prvi put lansiran u prodavnicama “ajfona” u oktobru 2010, a prošle nedelje je dospeo i do “Gugl Android” platforme. Za manje od 24 sata je učitan preko “Gugl pleja” više od milion puta.

“Fejsbuk” je objavio da će kupiti “Instagram” svega šest dana nakon što je aplikacija postala dostupna za Android.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA