ŠVALERI, ODZVONILO VAM JE: Hakeri ukrali imena 40 miliona preljubnika na internetu. Da li ste i vi među njima?

Hakerska grupa koja se predstavlja kao "Impact Team" navodi da je provalila u servere sajta "Ashley Madison" i uzela lične podatke o gotovo 40 miliona korisnika

  • 3

Korisnici popularnog sajta koji služi za povezivanje preljubnika, Ashley Madison, našli su se u veoma nezgodnoj situaciji. Nepoznati hakeri tvrde da su uzeli lične podatke svih korisnika i prete da će ih javno objaviti.

NJEGA SE BOJI I FBI: Ovo je najopasniji HAKER na svetu, a kada vidite šta je sve uradio, više nećete koristiti telefone!

Ashley Madison jedan je od popularnih online servisa za druženje, ali sa malo drugačijom idejom od ostalih. Servis, naime, nudi povezivanje između korisnika, ali isključivo u svrhu preljube. Dovoljno je reći da im je jedan od slogana "Prevarite partnera - danas".

Ono što se može dogoditi sada kada su hakeri ukrali podatke o korisnicima, jeste to da će njihova imena postati javno dostupna na internetu.

Hakerska grupa koja se predstavlja kao "Impact Team" navodi da je provalila u servere Ashley Madisona i uzela lične podatke o gotovo 40 miliona korisnika. Oni sada prete da će ih javno objaviti ukoliko kompanija Avid Life Media, inače vlasnica Ashley Madisona, zauvek ne ugasi svoj servis.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Prema nekim navodima, hakeri su se okomili na ovaj servis isključivo zato što ne veruje njegovim vlasnicima da brišu sve korisničke podatke nakon što oni predstavljaju sa njegovim korišćenjem.

Za napuštanje Ashley Madisona potrebno je da se plati 19 dolara, a samo od ove usluge kompanija je prošle godine zaradila gotovo dva miliona dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.

    21. jul 2015 | 20:12

    Sad ce da bude kuku lele...

  • momazver

    22. jul 2015 | 09:34

    Ovaj hakerski napad mi je toliko jadan,da jadniji ne može biti.Ovi, *provaljeni*, imaju svoje potrebe koje ,evidentno je, uspešno zadovoljavaju./Ne ulaim u etiku./A ovi koji su ih provalili ili su rogonje ili su IMPOTENTNI./Lično mislim da je ovo drugo u pitanju/

  • Voldemort

    8. avgust 2015 | 11:31

    Moje ime nije ovde.. Nemam ja koga da prevarim.. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA