Facebook skuplja LIČNE PODATKE O NAMA, a kada vidite zbog čega, odmah ćete OBRISATI profil!

Iz Facebooka su ove nedelje istakli da će uskoro početi da prikupljaju podatke sa like i share dugmića i drugih društvenih vidžeta (widget) koji se nalaze na milionima različitih sajtova

  • 2

Facebook zna popriličan broj informacija o svakom svom korisniku, a uskoro će znati daleko više. Naime, popularna društvena mreža će od sada gledati šta njihovi korisnici rade i kada nisu na Facebooku, a sve u cilju prikupljanja informacija koje će im olakšati bolje ciljanje reklama svakom korisniku ponaosob.

FACEBOOK POMAŽE NOVINARIMA: Nova alatka na ovoj društvenoj mreži će sigurno ugroziti Twitter!

Iz ove kompanije istakli su ove nedelje da će uskoro početi da prikupljaju podatke sa like i share dugmića i drugih društvenih vidžeta (widget) koji se nalaze na milionima različitih sajtova.

Facebook već neko vreme prati navike svojih korisnika kada je reč o surfovanju internetom, kao i detalje iz njihovih profila i aktivnosti na samoj društvenoj mreži.

- Nadamo se da će reklame koje prikazujemo ljudima uskoro postati još korisnije i relevantnije, a nov način prikupljanja informacija će nam to omogućiti, pa će se našim korisnicima prikazivati reklame koje ih zaista i zanimaju - istakao je Stefan Dedmen, globalni direktor za privatnost u Facebooku.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA