CELA GODINA U JEDNOM KLIKU: Ovako vas je Facebook video u 2015.

Ovogodišnji "Year in Review" će automatski odabrati deset fotografija koje su obeležile vašu godinu na Facebooku

  • 0

Facebook je na samom kraju ove godine ponovo objavio opciju "Year in Review" koja korisnicima prikazuje fotografije koje su objavljivali u prethodnih 12 meseci.

KRVOPROLIĆA, MASAKRI I TERORISTI: Ovo je obeležilo 2015. godinu na Facebooku!

Ove godine će, za razliku od prethodnih, korisnici moći da sami biraju koje fotografije žele da im se prikažu u pregledu 2015. godine, a sve u cilju izbegavanja loših uspomena ukoliko je bilo nekih (raskidi, smrtni slučajevi...).

Ovogodišnji "Year in Review" će automatski odabrati deset fotografija iz prethodne godine, a specijalni filteri Facebooka pobrinuće se da se među njima ne pojavi neka tužna fotografija. Ukoliko se pojavi i neka tužna uspomena korisnici imaju mogućnost da je zamene nekom lepšom.

Dobili smo dosta povratnih informacija od korisnika koji su nam rekli da moramo prikazane fotografije učiniti lepšim, ali i da moramo da olakšamo editovanje istih u "Year in Review" opciji. Primenili smo jedinstven set filtera koji smanjuju šansu da će se korisnicima prikazati neka fotografija koju ne žele da vide, a čak i da se slučajno pojavi neka takva uspomena ljudi će lako moći da je uklone - istakao je portparol Facebooka.

Kako je izgledala vaša godina na Facebooku pogledajte OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA