PAJRAT BEJ BRITANSKOM SUDU: Hvala za zabranu - sada imamo 12 miliona dnevnih posetilaca više

Nakon što je sud na Ostrvu prošle nedelje naložio internet provajderima da zabrane pristup popularnom torent sajtu, to se vratilo kao bumerang

  • 0

Prošle nedelje britanski sud naložio je internet provajderima kao što su Skaj, 02 i "TalkTalk" da blokiraju pristup sajtu Pajrat Bej sa Ostrva. Ali ovo se vratilo kao bumerang: milioni novih korisnika sada koriste ovaj sajt za besplatno preuzimanje filmova, muzike i TV serija - sve to zahvaljujući publicitetu koji je ovaj sajt dobio.

"Virgin Media" je juče postao prvi internet provajder koji je uspostavio blokadu, sledeći ovu kontroverznu odluku suda, koju mnogi video kao prvi korak ka cenzuri na internetu.

- Trebalo bi da zahvalimo sudu zbog ove odluke. Zahvaljujući njima i činjenici da smo se našli u vestima na BBC-ju, juče smo imali preko 12 miliona dnevnih posetilaca više nego ikada pre - rekao je insajder iz ovog sajta "Torent friku".

Oni su pozvali svoje korisnike da se pridruže kampanji protiv blokade i najavili da će nastaviti da edukuju ljude o tome kako da zaobiđu internet cenzuru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA