Zakerberg otkrio koja nova reakcija se korisnicima Facebooka najviše sviđa (VIDEO)

Nove reakcije omogućavaju korisnicima da izraze ljubav, smeh, čuđenje, tugu i bes, a jedna od njih je već stekla popularnost kod korisnika

  • 2

Facebook je 24. februara zvanično predstavio opciju "Reactions" koja je donela nekoliko novih emotikona za lajkovanje postova koji se objavljuju na ovoj društvenoj mreži. Tim povodom, korisnicima se obratio i sam Mark Zakerberg, koji je otkrio koja je reakcija do sada najpopularnija.

FACEBOOK VIŠE NEĆE BITI ISTI: Upravo se dogodila najveća promena koju je ova društvena mreža ikada videla!

- Nije svaki trenutak koji želite da podelite srećan. Ponekad želite da podelite nešto zbog čega ste tužni ili frustrirani. Naša zajednica već godinama traži "dislike" dugme, ali ne zato što žele svojim prijateljima da kažu da im se njihova objava ne sviđa. Ljudi su hteli da izraze empatiju i želeli su da se osećaju lepo dok dele širi spektar emocija - piše Zakerberg.

Nove reakcije omogućavaju korisnicima da izraze ljubav, smeh, čuđenje, tugu i bes.

- Za sada je najpopularnija reakcija ljubav (love), što mi se čini ispravno - napisao je Zakerberg na kraju svoje objave.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA