ZARAĐIVAĆEMO PARE OD SVOG PROFILA NA FACEBOOKU: Pogledajte šta treba da uradite

- Još uvek je sve u ranim fazama razvoja i veoma smo posvećeni da kreiramo izdržljivi i dugotrajni monetizacioni model za naše partnere - ističu iz Facebooka

  • 1

Prema najnovijim informacijama koje kruže internetom, Facebook sprema nekoliko novih opcija koje će omogućiti korisnicima da profitiraju od objava na ovoj društvenoj mreži.

NAJVEĆA PROMENA KOJU JE FACEBOOK IKAD VIDEO: Ovako će izgledati novi News Feed!

Facebook je, prema pisanju portala "The Verge", određenom broju korisnika poslao upitnik u kojem je tražio da odaberu najbolju metodu zarađivanja novca.

Upitnik je uočen na verifikovanoj Facebook stranici, pa nije poznato da li će se mogućnost zarade odnositi samo na takve korisnike, ili će biti dostupna svim ljudima na popularnoj društvenoj mreži.

Opcija koja je otkrivena prikazuje virtuelnu "teglu za napojnice" koja će omogućiti fanovima da ostavljaju novac drugim korisnicima. Novac će biti moguće zarađivati i kroz brendirani sadržaj, a tu će biti i opcija za donacije koje će birati stranica koja prikuplja novac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, pixabay.com Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, pixabay.com

- Još uvek je sve u ranim fazama razvoja i veoma smo posvećeni da kreiramo izdržljivi i dugotrajni monetizacioni model za naše partnere - ističu iz Facebooka.

Facebook za sada nije otkrio nikakve informacije o tome da li bi individualni korisnici mogli da zarađuju pomoću ove društvene mreže.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA