Facebook je upravo promenio LAJK DUGME (FOTO)

Ovaj potez Facebooka je u skladu sa širim redizajnom njegovih društvenih pluginova kako bi oni bili jednostavniji i uočljiviji

  • 1

Facebookovo lajk dugme koje se nalazi na milionima sajtova dobilo je novi izgled. Čuvena društvena mreža promenila je dizajn ove ikonice na kojoj se sada nalazi beli palac na gore. 

Ako objavite najmanje 5 fotki na Facebooku desiće vam se OVO!

- Naša hipoteza je bila da će više ljudi prepoznati ikonicu sa palcem na gore, pa smo sproveli kvalitativne i kvantitativne testove kako bismo uporedili staro lajk dugme sa novim. Rezultati su pokazali povećanje od šest odsto u broju lajkova, pa smo odlučili da promenimo ovo dugme - izjavila je kompanija Facebook na svom blogu.

Foto: developers.facebook.com Foto: developers.facebook.com

Ovaj potez Facebooka je u skladu sa širim redizajnom njegovih društvenih pluginova kako bi oni bili jednostavniji i uočljiviji.

Pored pomenute ikonice, promenjene su još i ikonice za za praćenje (following), predlaganje (recommending) i čuvanje linkova za kasnije čitanje.

Foto: developers.facebook.com Foto: developers.facebook.com

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA