≫ 

MASOVNO BLOKIRAJU PROFILE NA FEJSBUKU: Ako ste kačili OVE SLIKE, mogu da vam ukinu nalog

Ukoliko korisnik do sada nije kršio Facebook-ova pravila, ova društvena mreža će njegov profil blokirati privremeno, odnosno na period od 24 časa

  • 2

Facebook je prilično oštar i jasan kada je u pitanju kršenja pravila koriščenja koja je postavio, a koja se odnose na to šta korisnici smeju, a šta ne da objavljuju na svojim profilima. Upravo zbog toga je u poslednjih nekoliko dana u Srbiji došlo do masovnih blokiranja profila korisnika koji su čak i pre nekoliko godina objavili neku fotografiju, link ili video-snimak koji ova društvena mreža zabranjuje.

OVO JE NOVI FACEBOOK: Izgeda fenomenalno, pogledajte kako se koristi!

Objavljivanje postova koji sadrže sledeće stvari Facebook strogo zabranjuje:

- Govor mržnje

- Zakonom zabranjene stvari kao što su droga, oružje ili alkohol u zemljama u kojima je to zabranjeno

- Promovisanje kriminala, javne pretnje i terorističke aktivnosti

- Eksplicitne fotografije i video-snimci (golišave fotografije, krvave slike, fotografije zlostavljanja i slični video-snimci)

Ukoliko korisnik do sada nije kršio Facebook-ova pravila, ova društvena mreža će njegov profil blokirati privremeno, odnosno na period od 24 časa. Međutim, ako osoba nastavi da krši pravila i objavljuje zabranjene stvari, Facebook će nalog blokirati trajno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    17. oktobar 2016 | 14:44

    Taj Facebook exsperiment je uspeo. Ljudi sami treba da se skinu sa njega. Facebook je porobio cele nacije, a od nase dece Ko zna sta ce napraviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA