1

Evo kako da otkrijete ko prati svaki vaš korak na Facebooku!

Zbog nove opcije sada možete da saznate ko vam redovno posećuje profil

Facebook stories opcija feature
Printskrin: Facebook

Facebook je svojom najnovijom opcijom “Stories” omogućio korisnicima da saznaju ko prati svaki njihov korak na ovoj društvenoj mreži.

Odmah pogledajte Facebook na vašem telefonu: Upravo je stigla nova opcija koja menja sve!

Naime, opcija “Stories”, koja je pre nekoliko dana stigla i na Facebook aplikaciju, omogućava korisnicima da vide ko je sve od njihovih prijatelja pogledao šta su tu objavili, piše “Independent”.

Pomenuta opcija preuzeta je od Snapchata. Kompanija Facebook ju je prvobitno integrisala na Instagram, Messenger i WhatsApp, a tek onda u glavnu aplikaciju.

Na svim pomenutim platformama ona funkcioniše isto. Korisnici objavljuju fotografije i snimke koje njihovi prijatelji mogu da pogledaju, a koji će nestati nakon 24 sata. Takođe, u svakom trenutku je moguće videti broj prijatelja koji je pogledao vaš “story”, kao i njihova imena.

Sve to ne bi bilo čudno, da Facebook nije istakao da nikada neće omogućiti korisnicima da saznaju ko je pogledao njihov profil, a opcija “Story” je sada savršen alat za praćenje ljudi.

Podsetimo, Facebook je nedavno u Messengeru predstavio opciju koja omogućava prijateljima i porodici da u roku od sat vremena prate kuda se krećete, piše “The Verge”.

Jeziva promena na Fejsbuku: Sada svi prijatelji mogu da znaju gde se nalazite u svakom trenutku!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aplikacija, Aplikacije, Društvena mreža, društvene mreže, Facebook, Fejsbuk, Praćenje
Popularni komentari
  • I
    IGOR R.S

    Gdje da nadjem ovog? Hocu i ja da mu budem fan. Kako to da postanem?

foto dana

video dana