Samo jednim klikom proverite da li vas je neko blokirao na Facebooku

Da li su svi vaši prijatelji na broju?

  • 1

Jedna od prvih stvari koje možete jeste da u pretrazi potražiti ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala. Ukoliko se više ne pojavljuje, u pitanju može da bude jedna od dve opcije - ili ste blokirani, ili je profil izbrisan.

Kada vas neko blokira na Facebooku, automatski vam postaje nevidljiv na stranici i aplikaciji. Niste u mogućnosti da vidite profil, komentare, a ne možete ni da pošaljete zahtev za prijateljstvo, kao ni poruku osobi koja vas je blokirala.

Pogledajte koliko će vam interneta potrošiti samo 10 minuta na Facebooku

Međutim, moguće je i da su privatna podešavanja osobe u pitanju tako nameštena da se ime jednostavno ne pojavljuje prilikom pretrage. Ukoliko znate da imate zajedničkog prijatelja, i na njegovoj listi ne vidite traženi profil – onda ste najverovatnije blokirani.

Foto: Pixabay.com

Naravno, treba imati na umu i da profil u nekim slučajevima može da bude uklonjen zbog kršenja Facebookove korisničke politike.

Jedan od sigurnijih načina provere jeste da učitate neki raniji čet s kontaktom za koji sumnjate da vas je blokirao - ukoliko se pojavi obaveštenje o grešci, blokirani ste. Ukoliko stoji naziv Facebook korisnik umesto imena, profil je deaktiviran.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    25. februar 2018 | 12:32

    A mozete i da udjete u podesavanja pa na blokiranje i tu upisete Ime i Preizme osobe koja vas je blokirala i kliknete block :) izace vam njihova slika ako ste blokirani. Onda opalite i vi njemu block! :) Ako ta osoba bude htela da vas odblokira nece moci :) posto ste i vi nju blokirali :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA