≫ 

Comtrade predstavio još jedan odličan Tesla smartfon po pristupačnoj ceni (FOTO)

Tesla Smartphone 6.3 odlikuje brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška

  • 0

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 6.3. Ovaj uređaj pleni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe.

Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška.

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalnu potrošnju podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

U ritmu od 64 bita

64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svetove najpopularnijih igrica.

Lepota je u oku posmatrača (ovog ekrana)

Foto: Promo

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rešenjem za najkvalitetnije osvetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost. I to nije sve, jer Fingerprint coating smanjuje tragove otisaka na ekranu, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija i silikonska maska koja ublažava i najnezgodnije padove.

4G podrška

4G mreža omogućava velike brzine prenosa i obimne količine podataka preuzete u veoma kratkom roku. Zahvaljujući 4G podršci, streaming video sadržaja u visokoj rezoluciji na ovom telefonu teče veoma glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

Foto: Promo

2 SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu.

Fingerprint senzor

Zaštitite svoje podatke tako što ćete podesiti otključavanje telefona pomoću otiska prsta i to neverovatnom brzinom od svega 0,3 sekunde. Izuzetna preciznost prilikom prepoznavanja garantuje da niko osim vas neće moći da pristupi sadržajima telefona.

Foto: Dušan Stojančević

Premium pogodnosti

Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 6.3 praćen je premium pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet.

I još mnogo drugih prednosti...

LDS antena obezbeđuje veću pouzdanost signala i bržu internet konekciju. Tu je i korisna LED lampica za notifikacije propuštenih poziva, SMS poruka ili novina na društvenim mrežama. Takođe, promena boje na LED indikatoru ukazuje da je telefon napunjen i spreman za upotrebu. Uz to, preinstalirana Swift Key aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

Foto: Promo

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 6.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih lepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević.

Isti autor je pripremio i video materijale koji vas prenose u neke od najlepših predela Srbije – Kopaonik, Drvengrad, Vlasinsko jezero, Resavska pećina, Zlatibor, Đavolja Varoš... Prepustite se umirujućoj muzici i osetite kako se jedan dan u Srbiji rađa, protiče i završava, a kao dodatnu zanimljivost, pogledajte neverovatni video u kojem umetnica Kseniya Simonova oslikava predivne predele i razne likove u pesku.

Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski domaći kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na www.tesla.info.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA