Google u velikom problemu: Ljudi se žale da su kupili nove Pixel telefone koji NEMAJU ANDROID (VIDEO)

Brojni postovi na Redditu i Ars Technica forumu tvrde da je kupljeni Pixel 2 XL došao bez adekvatne instalacije Androida

  • 0

Google je sa Pixel 2 telefonom već imao problema sa ekranom, a sada se pojavio još veći. Naime, korisnici koji su kupili novi Google-ov telefon počeli su da prijavljuju uređaje koji su došli bez ikakvog operativnog sistema.

Kupio je novi Google Pixel 2 telefon, a nakon nedelju dana mogao je samo da ga baci!

Brojni postovi na Redditu i Ars Technica forumu tvrde da je kupljeni Pixel 2 XL došao bez adekvatne instalacije Androida, pa korisnici uopšte nisu mogli da uključe nov telefon.

Korisnicima se navodno prikaže crni ekran sa porukom "Nije moguće pronaći validan operativni sistem. Uređaj se neće uključiti" pored koje se nalazi link za više informacija.

Internet gigant je zbog prethodnih problema već produžio garanciju na nove Pixel telefone na dve godine, piše "Engadget".

Google Pixel 2 navodno ima problema sa ekranom (takozvani "burn-in" problem), a prethodno je Google morao da objavi softverski apdejt zbog problema sa zvukom.

Kako će se rešiti problem sa uređajima koji nemaju instaliran Android, ostaje nam da vidimo, jer Google još uvek nije davao nikakve izjave.

Pogledajte video o problemima koje Google Pixel 2 XL ima sa ekranom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA