Kako da slikate i kad nemate dovoljno memorije na telefonu? Za ovaj trik svi moraju da znaju!

I da, ne radi se o jednokratnom rešenju, jer ovakvih fotografija možete napraviti više

  • 2

Jedan od najčešćih problema sa kojima se korisnici pametnih telefona, naročito iPhone-a, susreću danas je nedovoljno memorije. Ono što je još gore je da se poruka o nedostatku memorije vrlo često pojavljuje kada pokušamo da fotografišemo nešto. Međutim, postoji trik kako da napravite sliku čak i kada nemate dovoljno memorije na iPhone-u.

4 razloga zašto je bolje kupiti Samsung Galaxy S8, a ne novi iPhone X!

Potrebno je samo da otvorite Instagram, odaberete kameru i snimite fotografiju. Nakon toga, sačuvajte ekran, odnosno napravite "screenshot" i to je to.

I da, ne radi se o jednokratnom rešenju, jer takvih fotografija možete napraviti više.

Naravno, u svakom trenutku se možete odlučiti da obrišete stare fotografije ili ih prebacite na "cloud" kako biste oslobodili memoriju.

Idealno rešenje za čuvanje fotografija u "cloudu" je aplikacija  Google Photos koja će automatski prebacivati slike na "cloud". Ova aplikacija nudi neograničeno čuvanje slika u smanjenoj rezoluciji, odnosno par gigabajta ukoliko se odlučite za čuvanje u originalnoj rezoluciji.

Više o ovoj aplikaciji pronađite OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovica

    21. novembar 2017 | 19:41

    Obrazovan sam znam strane jezike nije mi problem shvatiti kako instalirati ove aplikacije, dajte vise objasnjenja za siru masu ljudi koji bi hteli imati ovakve aplikacije.

  • Gordana

    21. novembar 2017 | 19:37

    Imam instaliranu aplikaciju za odlaganje slika i ne samo slika vec i ostalih informacija. Mnogi neznaju za te aplikacije trebalo bi da pisete vise o ovoj temi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA