Top 6 najboljih pametnih telefona koji će se pojaviti u 2018: Među njima je i jedna domaća zvezda (FOTO)

Čuvene kompanije spremile su još bolje smartfone u odnosu na 2017. Samsung je spremio model sa 6 GB rama, Iphone ima svoje iznenađenje, a na domaće tržište stiže nova bomba - Tesla 9.2

  • 10

Godina koja je za nama donela je veliki broj dobrih mobilnih telefona, ali će 2018. po svemu sudeći biti još uzbudljivija jer nas očekuju brži smartfoni sa boljim kamerama i više memorije.

Apple prozivaju da je njihov novi iPhone rasista: Desetka ne razlikuje Kineze, svi su mu isti!

U nastavku vam predstavljamo šest najboljih modela koji će obeležiti godinu koja je pred nama.

Samsung Galaxy S9

Foto: Tanjug/AP

Južnokorejski gigant već uveliko radi na novom "flagship" modelu koji će ove godine predstaviti nešto ranije nego što smo na to navikli.  Predstavljanje se očekuje već početkom godine, a u prodaji bi mogao da se nađe u martu.

Informacije o ovom modelu pojavljuju se svakodnevno, a nova Samsungova perjanica se dizajnerski neće previše razlikovati od Galaxy S8 telefona. Takođe, spominje se i mogućnost da će samo veći model dolaziti sa dve kamere na poleđini, što je isto kao što je to uradio Apple sa iPhone-om 8 i 8 Plus.

Galaxy S9 će navodno imati 6 GB RAM memorije i pokretaće ga Snapdragon 845. Nažalost, ni kod ovog modela ne treba očekivati da će skener otiska prsta biti ugrađen ispod ekrana.

iPhone 9

Printskrin: Youtube/Marques Brownlee

Još uvek nismo sigurni kakvo će tačno ime biti predstojeće Apple-ove perjanice, ali ga za sada svi oznavačavaju ovim brojem.

Glasine koje kruže internetom već neko vreme navode da će svi ovogodišnji modeli iPhone-a dolaziti sa OLED ekranom i Face ID skenerom koji je div iz Kupertina predstavio na Desetki.

iPhone 9 će takođe dolaziti sa bržim procesorom i više memorije. Predstavljanje se, kao i svake godine, očekuje u septembru.

LG G7

Foto: Twiiter/Evan Blass

O ovom modelu još uvek nema nešto preterano puno informacija. Poznato je da je kompanija LG sa modelom V30 prešla sa LCD na OLED panele, pa shodno tome možemo očekivati i da će G7 imati upravo takav ekran.

Procesor koji će ga pokretati biće najverovatnije Qualcommov Snapdragon 845.

Google Pixel 3

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od prethodnih godina, Google bi u 2018. godini mogao da predstavi čak tri različita Pixel modela - 3, 3 XL i još jedan premium model.

Novi uređaji poznati su pod kodnim imenima "crosshatch", "albacore" i "blueline".

Trenutno nije poznato šta će sve imati nove perjanice Google-a.

Huawei P11

Foto: Promo

Očekuje se da će "flagship" model kineske kompanije biti jedan od prvih koji će se pojaviti u 2018. godini.

Huawei P11 bi mogao da ima isti osmojezgarni procesor Kirin 970 koji se nalazi u Huawei Mate 10 modelu. Pored ove specifikacije, spekuliše se da će P11 dolaziti sa 8GB RAM memorije i 4K ekranom, ali su analitičari još uvek skeptični po tom pitanju.

Tesla Smartphone 9.2

Foto: Dušan Stojančević

I kao šlag na tortu, najbolje smo sačuvali za kraj.

Kompanija Comtrade za 2018. godinu takođe sprema svoj "flagship" model - Tesla Smartphone 9.2. Po svemu sudeći, ovaj telefon će biti najpristupačniji od svih, a korisnicima će za manje novca ponuditi odlične karakteristike i mogućnosti.

- Posle pozitivnog iskustva sa Tesla Smartphone 9.1 gde se korisnicima jako dopala autonomija baterije uz dobro optimizovan softver, nastavićemo da unapređujemo ove karakteristike. Naravno, nov dizajn, ekran i ostala unapređenja u skladu sa napretkom tehnologije se podrazumevaju - ponosno ističu iz kompanije Comtrade.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA