≫ 

Neko je greškom objavio do sada najbolju sliku koja pokazuje Galaxy S9 i S9+ (FOTO)

Ma koliko se kompanija trudila da sakrije neke stvari do predstavljnja, čini se da joj internet to ne dozvoljava

  • 4

Već smo imali priliku da vidimo brojne rendere koji nagađaju kako bi Samsungove perjanice mogle da izgledaju, ali zbog jedne tehničke greške sada možda imamo najbolji uvid u to kako će Galaxy S9 i S9+ izgledati.

Insajder otkriva koliko će Galaxy S9 i S9+ najverovatnije koštati

Najnovije slike na internet je postavio proizvođač dodatne opreme za mobilne uređaje Dbrand i čini se da potvrđuju mnoge spekulacije koje smo do sada imali prilike da vidimo.

Brojni insajderi iz tehničkog sveta tvrdili su da će Galaxy S9 imati jednu kameru na poleđini, a S9+ dve, a to potvrđuju i najnovije slike na kojima se vide ovi uređaji.

Foto: Tanjug/AP

Dva telefona su prilično sličnih dimenzija kao i njihovi prethodnici, a dolaziće sa dve verzije procesora - u nekim zemljama će posedovati Snapdragon 845 procesor, dok će u drugim biti opremljeni Samsungovim Exynos 9810 procesorom.

Galaxy S9 bi trebalo da ima 4GB radne memorije, dok bi S9+ navodno trebalo da ima 6GB.

Kada je prostor za skladištenje podataka u pitanju, osnovna verzija bi trebalo da ima 64GB, a maksimum bi trebalo da iznosi 512GB.

U svakom slučaju, Samsung će održati poseban događaj za novinare Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni 25. februara i tada bi sve trebalo da bude poznato do najsitnijeg detalja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Pandurović

    1. februar 2018 | 21:41

    Kakve li slučajnosti...po 100-ti put već. A razlike u telefonima s8 i s9 će biti tolike da ni direktor samsunga neće primetiti šta je novo...

  • Palica

    2. februar 2018 | 10:06

    Pa samaraju, svaka 3 meseca kao novi model, svi proizvodjaci. A cene uhhh, jos malo kola srednje klase kupiti za tu cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA