NAJBOLJE SLIKE DO SADA: Evo kako će izgledati Huawei P20 i P20 Pro

Novi telefoni prikazani do najsitnijeg detalja

  • 5

Iako su glasine oslikale prilično detaljnu sliku novih telefona, najnovije infromacije bukvlano ništa više ne ostavljaju mašti.

Otkriveno koliko će koštati P20, P20 Pro i P20 Lite - i biće skuplji nego što ste se nadali

Slike koje su se pojavile na Twitteru do detalja prikazuju kako će novi Huawei telefoni izgledati, u pitanju su P20, P20 Lite i P20 Pro.

Sva tri uređaja bi trebalo da imaju veoma tanak ram, ali i "budžu" na vrhu koju je prvi predstavio Apple sa modelom iPhone X.

Međutim, pored sličnih dizajnerskih detalja, sva tri uređaja su prilično različita.

Primera radi, P20 i P20 Pro imaju čitač otiska prstiju ispod ovalnog dugmeta na dnu ekrana, dok se na modelu P20 Lite on nalazi na zadnjoj strani.

Razlika je i u kameri. P20 ima Leica dual kameru na zadnjoj strani, kao i P20 Lite - samo što ona ne sadrži potpis čuvenog proizvođača objektiva.

Model P20 pro na zadnjoj strani ima 3 kamere, sa Leica potpisom.

Ako su ove slike verodostojne, P20 će biti prilično zanimljiv uređaj, u svakoj ponuđenoj varijanti, ali dugme ispod ekrana definitivno neće učiniti da se izdvoji iz mase.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    8. mart 2018 | 22:38

    Ne nije kopija Iphone X...Prvo P10 kao Iphone 6S sad i ovaj P10. Huawei telefoni su odlicni ali ne shvatam cemu 3 kamere kada Samsung S9 sa jednom kamerom pravi bolje fotografije. Takodje ne shvatam zasto kopiraju Apple telefone po izgledu, zar ne mogu da naprave malo drugaciji izgled telefona?!

  • Marac

    11. mart 2018 | 21:51

    Huawei tata... Jedva se ceka!!! P9➡️p10➡️ mate 10 pro ili p serija sledeca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA