Da li može mobilni aparat da vam pomogne da izdominirate na društvenim mrežama?

Verovali ili ne, Honor 10 zna kako da njegovi korisnici postanu popularni na društvenim mrežama

  • 0

Popularnost na društvenim mrežama je preokupacija velikog dela mlađe populacije, a baš tu karakteristike mobilnog uređaja Honor 10 dolaze do izražaja. Verovali ili ne, Honor 10 zna kako da njegovi korisnici postanu popularni na društvenim mrežama.

Postoji niz osobina ovog pametnog telefona, koji pomaže korisnicima da unaprede svoje prisustvo na društvenim mrežama: tu je pametna galerija, koja identifikuje kako osobe, tako i prizore na fotografijama korisnika, pomaže korisnicima da bolje organizuju životne trenutke i olakšava njihovo deljenje.

Honor 10 takođe može da odigra i ulogu kreativnog režisera životnih trenutaka korisnika. Fotografije u pametnoj galeriji mogu se grupisati i tako kreirati muzičke video zapise sa unapred instaliranom muzikom. Honor 10 beleži važne trenutke korisnika tokom putovanja, susreta sa starim prijateljima, rođendanskih zabava, provedenog vremena sa najbližima i organizuje ih u ličnu bazu podataka korisnika. A za one kojima drhti ruka prilikom selfija, Honor 10 koristi kontrolu gestikulacije i glasa na selfijima, tako da korisnicima omogućava da zabeleže određeni trenutak i njihovo uzbuđenje u realnom vremenu.

Iza svih ovih karakteristika, nalazi se opasno dobra mašina. Honor 10 obogaćen je AI tehnologijom i koristi sve prednosti kamere sa dvostrukim objektivom, 24MP + 16MP. Tehnologija semantičke segmentacije slike uz posebno ugrađen NPU najnovije generacije sa Kirin 970 čipsetom biće vodeća u industriji pametnih telefona i nadmašiće konkurenciju.

Od sada vaš mobilni aparat, ako se odlučite za Honor, automatski prilagođava podešavanja na vašoj kameri kako bi vam pomogla da pravite snimke kao profesionalni fotograf. Fotografije koje pravite telefonom Honor 10 sjajan su prikaz boja i najživopisnija i najautentičnija interpretacija stvarnosti koju su zabeležile ljudske oči.

Foto: Promo

Fotografisanje ukusne hrane možda je jedna od prvih stvari koju digitalni domoroci rade sa svojim telefonima. Isti je slučaj i sa našim inženjerima zaduženim za Honor. To je zato što je prikaz hrane jedan od najpopularnijih prizora koji je Honor 10 Al kamera sposobna da prepozna. U okviru prizora u realnom vremenu i prepoznavanju objekta i primene parametara, vaš Honor 10 će vam pomoći da vaša hrana izgleda preukusno.

A portreti? Honor 10 takođe koristi i inteligentnu kompoziciju fotografije za slikanje savršenih portreta. Nakon što prepozna lice na fotografiji, kamera automatski identifikuje poziciju i razmeru subjekta u odnosu na pozadinu, seče fotografiju i podešava najbolju moguću razmeru. Za osvetljenje nemojte da brinete, korisnicima je na raspolaganju više mogućnosti osvetljenja kako bi od portreta napravili umetnost: meko osvetljenje, "butterfly" osvetljenje, pozorišno osvetljenje, klasično osvetljenje i druga.

O brendu Honor

Honor je vodeći e-brend pametnih telefona u okviru Huawei grupe. U skladu sa svojim sloganom "Za hrabre", brend je stvoren kako bi zadovoljio potrebe digitalnih domorodaca korišćenjem proizvoda koji su optimizovani za internet i koji nude superiorna korisnička iskustva, pozivaju na akciju, podstiču kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Time se Honor izdvaja ističući da je dovoljno hrabar da stvari radi na drugačiji način i da preduzme neophodne korake za pokretanje najnovijih tehnologija i inovacija za svoje korisnike.

Honor je usredsređen na zauzimanje superiorne pozicije i pokrivanje velikih, gusto naseljenih delova sveta, uključujući: SAD, Evropu, Rusiju, Afriku, Tursku, Indiju, Indoneziju i još mnogih drugih delova, kao ključnih oblasti za razvoj. Honor svoje poslovanje zasniva na internetu i na modelu sa malim troškovima poslovanja kako bi, u naredne 3 godine, postao jedan od vodećih pet brendova na globalnom tržištu pametnih telefona, sa ciljem da do 2020. godine poveća udeo prodaje u inostranstvu za 50%.

Za više informacija, posetite sajt www.hihonor.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA