Pocophone F1 stiže u Evropu - ima ludačke performanse po neverovatno niskoj ceni

Na tržištu se pojavio novi brend koji bi mogao da uzdrma velikane

  • 1

Xiaomi, kineski porizvođač telefona poznat po pristupačnim cenama i više nego pristojnim performansama, lansirao je novi brend i možda nadmašio sebe.

Otkriveni svi razlozi zašto vlasnici Android telefona prelaze na iPhone

Brend je nazvan Pocophone, a sudeći po prvom modelu Pocophone F1, možemo da očekujemo još jeftinih telefona sa još boljim performansama.

Na površini, Pocophone F1 izgleda kao i svaki drugi Android telefon, ali iznenađenje sledi kada vidite performanse i saznate cenu.

Foto: Pocophone/Pocophone F1 nudi vrhunske performanse po neverovatno niskoj ceni

Verzija telefona sa 6GB radne memorije i 64GB interne memorije koštaće 329 evra, dok će nadograđena verzija sa 128GB prostora za skladištenje podataka koštati 40 evra više - 369 evra.

Za ovaj novac dobijate i 6.18-inčni displej (2.246 x 1.080p), Snapdragon 845 procesor (isti onaj koji ima Note 9), 6GB radne memorije, 64GB prostora za skladištenje podataka i 4.000mAh bateriju.

A tu su i brojni detlaji koji ga čine još boljim, kao što je tečno hlađenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    28. avgust 2018 | 11:47

    Mislim da ce Kinezi razvaliti jake brendove u smislu otimanja kupaca.Poznajem ljude koji vec godinama koriste telefone manje poznatih kompanija ali sa dobro poznatim komponentama u telefonu i kazu da je to odlicna kombinacija.Koliko me secanje sluzi i cuveni Samsung kad se pojavio bio je bas kao da je "kineski" telefon pokusavao da napravi prodor medju cuvene i renomirane proizvodace.Uspeli su u tome i vidite gde su danas,samo im cene nisu kineske :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA