≫ 

Zakerberg se napokon pojavio u drugačijoj odeći - pogledajte koliko ga je koštala

Mark Zakerberg je konačno odustao od svoje uniforme. Ili se barem tako čini

  • 1

Na ovogodišnjoj F8 koferenciji za developere Zakerberg se pojavio u plavom dugačkom džemperu, crnim farmerkama i crnim Nike tenisicama i tako napravio drastičan modni zaokret od dosadašnje standardne uniforme

6 stvari zbog kojih će vam Facebook obrisati nalog istog trenutka

Na bini ovogodišnje konferencije za razvojne programere Facebooka F8 pojavio se pomalo drugačiji. Dok je najavljivao vesti o novim proizvodima, poput aplikacije za upoznavanje, jedno od najvećih iznenađenja tog dana bio je njegov novi izgled.

Ovo je dramatično odstupanje od standardne uniforme – sive majice kratkih rukava, plavih farmerki i sivih Nike tenisica koje već godinama nosi na javnim nastupima.

Zakerberg je još uvek prilično ležerno obučen, a poznato je i da ne voli da prati modu.

Jednom je rekao da stalno nosi sličnu odeću kako bi bio usmereniji i efikasniji.

Foto: Profimedia/Mark Zakerberg u svojoj prepoznatljivoj kombinaciji

"Stvarno želim da očistim svoj život kako bih morao da donosim što manje odluka o bilo čemu, osim kako da najbolje služim ovoj zajednici. Osećam se kao da ne radim svoj posao ako trošim energiju na stvari koje su glupe ili neozbiljne u mom životu", rekao je 2014. godine.

Ipak, kombinacija za koju se odlučio nikako nije obična, barem kada je cena u pitanju.

Za sada nije poznato ko je tvorac džempera, ali plavi kašmirski džemper Bruno Kućineli - u pitanju je dizajner koj ipravi njegove majice - košta 725 dolara.

Zakerberg nikada nije otkrio brend farmerki koje nosi, ali malo kvalitetnije crne farmerke u Americi koštaju otprilike 150 dolara.

I na samom kraju, na nogama je imao par Nike patika koje koštaju oko 100 dolara.

Znači, sve u svemu - 1.000 dolara.

VIDEO: Kako da zaštitite podatke na Fejsbuku

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. maj 2018 | 17:00

    Kad nisam imao para hteo sam da imam što više brendirane odeće,danas kad imam para i mogu da nosim apsolutno me ne interesuje dali je maica od $5 ili $105 ,dali su patike od $35 ili $350, imam i ovih i onih i ne znam koja je koja niti me interesuje,bitno je samo da se osećam udobno u njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA