≫ 

Održan svečani prijem na ITS-u za novu generaciju studenata i budućih IT stručnjaka

I ova školska godina na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije otpočela je svečanim prijemom nove generacije studenata.

  • 0

Svečani prijem na ITS-u upriličen je kako dolikuje i prvi susret sa svojom budućom školom brucošima je dostojno dočarao da su napravili pravi izbor i da zaista od narednih godina mogu očekivati mnogo od svog obrazovanja za IT profesije.

Svečani prijem održan je u prostorijama škole uz prisustvo profesora i osoblja.

Još jednom je ITS pokazao da je vodeća privatna škola čiji su se budući studenti morali boriti za svoje mesto kroz eliminacioni prijemni ispit, što je posledica velikog broja prijavljenih i direktan rezultat kvaliteta rada na ITS-u.

Foto: Nikola Tomić

Goran Radić, izvršni menadžer Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, rekao je sledeće:

– Zbog velikog interesovanja, i ove godine smo morali da organizujemo svečani prijem iz tri dela. Studenti su imali priliku da odaberu jedan od četiri različita programa: Informacione tehnologije, Elektronsko poslovanje, Informacioni sistemi i Računarska multimedija. Za svaki od njih se ove godine tražilo mesto više. Najveće interesovanje je bilo za smer Informacione tehnologije, ali su svi programi popunjeni do poslednjeg mesta.

Novu generaciju polaznika ITS dočekuje u novim prostorijama, opremljenim najsavremenijom tehnologijom i sa još kvalitetnijim profesorskim kadrom.

Foto: Nikola Tomić

– Ova generacija imaće bolje uslove studiranja. Prošireni su kapaciteti, dodate nove prostorije, kao i najsavremenija računarska oprema. Kao i ranije generacije, studenti će imati priliku da savladaju ne samo teoriju već i praktične veštine. Od ove godine imaćemo i master strukovne studije i mogućnost nastavka daljeg školovanja i usavršavanja u struci, nakon završenih osnovnih strukovnih studija– izjavio je direktor ITS-a, dr Bojan Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA