Studenti, ovo je idealna šansa za sve: Rapisan nagradni konkurs, mesečna zarada 11.000 dinara!

Rok za prijavu je 10. oktobar

  • 0

Centar za istraživanje javnih politika (CENTAR) raspisao je nagradni konkurs za radove studenata i studentkinja osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija svih fakulteta u Srbiji, zainteresovanih za teme iz oblasti ljudske bezbednosti.

Ovi profesori za katedrom SVAKOG DANA provedu 400 sati? Iako je nemoguće, njima to uspeva

S obzirom na to da teme konkursa obuhvataju širok krug oblasti, na njemu mogu učestvovati studenti medicinskih fakulteta, elektrotehničkih, organizacionih nauka, političkih nauka, studenti sociologije, filozofije i svi drugi studenti koji se zanimaju za ove teme.

Nagradni konkurs "Svetlana Đurđević Lukić" nastao je sa idejom promocije i operacionalizacije koncepta ljudske bezbednosti. Dugogodišnji angažman i doprinos empirijskom i teorijskom istraživanju ljudske bezbednosti kojim se, tragično preminula koosnivačica CENTRA bavila predstavlja pokretačku ideju ovog nagradnog konkursa.

CENTAR realizuje ovaj konkurs uz podršku Odeljenja za demokratizaciju pri Misiji OEBS-a u Srbiji.

Stručni žiri koji će CENTAR formirati odabraće 10 najboljih radova koji će biti štampani u dvojezičnoj, srpsko engleskoj publikaciji. Dva najbolja rada će biti i novčano nagrađena.

Student/studentkinja čiji rad bude izabran za najbolji, dobiće tromesečnu stipendiju u visini od 33.000 dinara, odnosno, po 11.000 dinara tokom tri meseca. Drugi najbolji rad biće nagrađen dvomesečnom stipendijom od ukupno 22.000 dinara, odnosno 2 puta po 11.000 dinara mesečno.

Rok za predaju radova je 10. oktobar. Detaljne informacije o konkursu objavljene su na sajtu CENTRA www.publicpolicy.rs i na facebook stranici CENTRA FB: PUBLICPOLICY.RS.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA