Hrvat i Bosanka našli način da prevare sistem u Nemačkoj: Ukrali 30.000 evra iz automata ispred javnog toaleta

Evo koliko hiljada evra su otuđili na taj način

  • 7
evri Javni WC TOALET Foto: Telegraf, Pixabay

Dvoje zaposlenih u javnom toaletu na glavnoj železničkoj stanici u Minhenu, muškarac iz Hrvatske (62) i žena iz BiH (56), privedeni su u ponedeljak zbog sumnje da su ukrali nekoliko desetina hiljada evra, piše Fenix Magazin.

Najlepši par sa Balkana: Srbin i Hercegovka dominiraju na Instagramu, on barata luksuznim kolima, ona je model, a tek da im vidite klince (FOTO)

Muškarac je optužen da je od novembra 2016. godine do oktobra 2017. godine iz javnog toaleta uzimao novac, odnosno kovanice iz automata na ulazu u toalet, kako policija navodi na taj način je otuđio 30.000 evra.

Nemačka policija je do otkrića došla kada su uočene velike razlike u naplati, zbog čega je operater na železničkoj stanici početkom oktobra obavestio momke u plavom kako sumnja da 62-godišnjak uzima novac iz automata. Osumnjičeni muškarac je bio zaposlen isključivo za poslove čišćenja toaleta.

Njegova životna saputnica (56) je bila zaposlena kao organizator čišćenja u kompaniji i imala je ključ od automata, koji je često ostavljala životnom suputniku.

Foto: freeimages.com/kwod

Inače, oboje su godinama radili za istu kompaniju.

Policija je pretražila kuću u kojoj su živeli, gde su pronašli velike količine deterdženata (najverojatnije sa posla), a obavljena je istraga i njihovih ormarića na radnom mestu. U ormariću muškarca pronađeno je oko 12.000 evra u kovanicama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2017 | 19:19

    Pa oni su samo radili po BALKANSKIM PRAVILIMA😉

  • BG

    12. oktobar 2017 | 20:40

    Pustite ih da se brane sa slobode .

  • Vojislav

    12. oktobar 2017 | 20:10

    Ma pametni hteli da vrate ono sto su im uzeli a uzeli su im mnogo ta j evropa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA