EXIT, DAN DRUGI: "Motorhead" prašio, Tom Odel zaludeo devojke! (FOTO)

Drugog dana festivala na Tvrđavi je bilo više od 47.000 ljudi, a u subotu se očekuje novi rekord u poseti

  • 0

Drugo veče "Exita", prašina počinje da štipa za oči i pluća, ali atmosfera je sve bolja, i kako navode organizatori, u petak je na Tvrđavi bilo više od 47.000 posetilaca! A publika je imala priliku da čuje neuništivog Lemija i "Motorhead", dok je posle britanskih rokera na scenu izašao Tom Odel i potpuno zaludeo žene... od tinejdžerki do starijih gospođa.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

EXIT, DAN PRVI: Fantastična Emeli Sande razigrala Tvrđavu! (FOTO) (VIDEO)

Zbog zdravstvenih problema, Lemi Kilmister je usporio malo ritam života, ali to se na sceni ne oseća, jer "Motorhead" i dalje sipa ogromnu količinu energije i praši punom snagom. Normalno, bend sada koristi svaku priliku da odmori svog frontmena, od sjajne solo deonice bubnjara Mikija Dija do bravura gitariste Filipa Kempbela.

Međutim, snaga je tu, što je osetila i publika, a šutka ispred bine nije prestajala zbog čega se podigao oblak prašine. Nastup koji je trajao oko sat vremena, "Motorhead" je završio, naravno, uz "Ace Of Spades" i "Overkill".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Zatim je na "Mejn stejdžu" nastupio Tom Odel i održao odličan koncert. Mladog kantautora koji neodoljivo glasom podseća na Krisa Martina iz grupe "Coldplay", ženski deo publike je dočekao vriskom od kojeg su pucale bubne opne, a Odel je uzvratio veoma upečatljivim nastupom. Obično čujete nečije pesme pa odete na njegov koncert, ali, ako ste sada prvi put slušali talentovanog Engleza, sigurno ćete bar na Jutjubu potražiti numere koje je publika horski pevala sa njim.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Od samog početka, Odel i ekipa su napravili sjajnu atmosferu, a ređali su se hitovi "Grow Old With Me", "I Know" i "Real Love", a vrhunac je usledio uz "Another Love" koju su pevali čak i pankeri (otkud tu, ko zna) koji su se zatekli u publici.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Inače, program na "Mejn stejdžu" je počeo koncertom superbenda "Škrtice" koji predvodi Cane Partibrejkers ali priutni su prilično nezainteresovano ispratili svirku, verovatno zato što još nisu upoznati sa materijalom nove grupe.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

A u subotu se tek očekuje ludnica, najavljuje se obaranje rekorda iz 2007. u dnevnoj poseti - dovoljno je reći Manu Čao i njegov neverovatni bend. Ponesite marame, bilo šta, što će vas bar donekle zaštititi od prašine, trebaće vam kad krene skakanje na "Mejn stejdžu"...

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA