SEA DANCE FESTIVAL: "The Prodigy" večeras rasturaju Budvu! (VIDEO)

Tokom četiri festivalska dana očekuje se oko 100.000 posetilaca na Jazu

  • 0

Drugo izdanje budvanskog Sea Dance festivala, zvanično najboljeg evropskog u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno, počinje večeras (sreda), a hedlajneri prve večeri su velikani elektronskog zvuka, "The Prodigy".

Brojna publika, koja ove godine na Jaz dolazi iz preko 40 zemalja sveta, svedočiće njihovom prepoznatljivom euforičnom nastupu i hitovima koji su ih proslavili u karijeri dugoj dve i po decenije, a biće predstavljeni i sa novog hit albuma “The Day Is My Enemy".

Interesovanje za njihov nastup je ogromno, a ulaznice za večeras se prodaju na festivalskim blagajnama na Jazu po ceni od 29,90 evra. Cena za četvrtak i petak je 24,99 evra, za subotu 19,99 evra, dok komplet ulaznica za sva četiri dana festivala može da se kupi po ceni od 84 evra.

Svim posetiocima preporučuje se da dođu ranije i zauzmu svoje mesto.

Tokom četiri festivalska dana očekuje se oko 100.000 posetilaca, a među najvećim imenima festivala su i "Rudimental", Roisin Murphy, "Dubioza kolektiv", kao i mnoštvo di-džejeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA