0

NOVI SINGL: Niki Romero "The Moment" (VIDEO)

Najavljujući novu muziku za ovu godinu, Niki Romero je rekao da traži svoje mesto u moru DJ-eva i sve veće ekspanzije elektro muzike, a čini se da je sa novom pesmom “The Moment” u tome i uspeo

910x630_nicky-romero_klot_2
Foto: Promo

- Kao i svi drugi, tražim svoje mesto na tržištu uz neki zvuk koji će se dopasti i meni i publici. To je nešto malo više gruva, a čini mi se da sam našao ono što sam tražio, iako je u pitanju malo drugačiji materijal od prethodnog – ispričao je DJ, koga ćemo slušati ovog leta na Dance Areni Exit festivala, i to u nedelju 9. jula.

A pesma koju je upravo predstavio zove se “The Moment“.

“Slomljen, ali neustrašiv, nemam ništa da izgubim… Ovo je momenat kada ću preokrenuti svoj život”, samo je deo novog singla.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie GouldingDavid Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, BastilleStereo MC’cThe Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, StormzyRobin SchulzLost FrequenciesSolomunMarco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy CMaceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete Grelle Forelle, te brojni drugi.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bastille, David Guetta, Ellie Goulding, Exit, Exit Avantura, EXIT Festival, Hurts, Niki Romero, Sea Dance, Skrillex, The Prodigy, Wiz Khalifa

foto dana

video dana