Martin Garrix zaplovio u drugačije vode, stigla pesma "Ocean"!

Hitovi se samo nižu – poznati DJ i producent Martin Garrix obradovao je fanove još jednim singlom! Numera pod nazivom “Ocean” prvi put spaja mladog Holanđanina sa pevačem Khalidom, momkom koji iza sebe ima već pet Gremi nominacija

  • 0

Već se mogu čuti pohvale na Martinovo eksperimentisanje sa zvukom na ovoj traci, jer je emotivni singl nešto drugačiji od onog što smo navikli od njega, ali je rezultat, kao i uvek, krajnje zarazan!

Martin Garrix feat. Khalid - Ocean (Official Video):

Naime, Martin Garrix sa lakoćom prikuplja stotine miliona, pa i po milijardu pregleda svojim pesmama na YouTube stranici i saradnjama sa Dua Lipom, Bebe Rexhom, ali i sa David Guettom na numerama “Like I Do” i “So Far Away”, a interesantno je da će upravo obojica nastupati ove godine poslednjeg dana EXIT festivala na glavnoj bini. Ove numere obiluju pop zvukom koji tera na pokret, dok su se Khalid i Garrix u “Ocean” ipak odlučili za nešto ležerniju varijantu, te se na traci besprekorno prepliću elektronske deonice uz rok i r’n’b elemente koje se idealno uklapaju u Khalidov glas prepun emocija. Fanovima se, izgleda, itekako dopada ovakvo izdanje Garrixa, jer samo četiri dana nakon objavljivanja spota, “Ocean” ima preko tri miliona pregleda.

Još od prošlog oktobra nestrpljivo se čekalo na singl, kada su njih dvojica na Tviteru najavili da spremaju nešto zajedno.

Foto: Promo

- Khalid je neverovatan pevač i ja sam ekstremno uzbuđen što ćemo raditi zajedno – rekao je tada Garrix.

Već pomenuti spot, u kome se obojica pojavljuju, u stopu prati atmosferu pesme, sa primetno sivim i plavim paletama boja, ali i siluetama Garrixa i zgodne devojke, a ovakvim minimalističkim i estetskim pristupom muzičari su uspeli da prenesu emocije čežnje i ljubavi.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA