≫ 

Počeo Exit! LP za zagrevanje, kiša zaobišla Novi Sad (FOTO) (VIDEO)

Zvanično, festival će biti otvoren velikim vatrometom posle 23 sata.

  • 1

Nezvanično, počeo je već pre nekoliko dana, kada su obožavaoci Exita počeli da popunjavaju kamp. Iako je delovalo da će zloćudni oblaci večeras poremetiti dobre vibracije na Petrovaradinu, razišli su se, a gužve na kapiji počele su već u ranim poslepodnevnim satima.

Svetska baletska superzvezda Sergej Polunjin otvara EXIT festival (FOTO) (VIDEO)

Jedinstvena LP Foto: Marko Jovanović

Za početak, Frajle su prve probile led na Mejn stejdžu, a onda je malo posle 21 sat, LP svojim specifičnim vokalom zagospodarila masom. Umetnica koja se proslavila hitom "Lost on you", potpuno neopterećeno, sa gitarom u rukama, radila je ono što najbolje radi, pevala. Počela je sa "Up against me", a onda su usledile "Other people", "When we're high", "Muddy waters" ...

Umetnica se izdvojila retkim vokalom Foto: Marko Jovanović

Posle nje uslediće ceremonija otvaranja, koju će finalizirati vatromet, a zvezda ove godine biće svetska baletska zvezda Sergej Polunjin. Inače, oni malo mlađi najviše se raduju Migosima, koji će svakako obeležiti ovo prvo veče ovogodišnjeg festivala.

Publika iz celog sveta Foto: Marko Jovanović

Ni kraljica im nije odolela: Madonna na sceni sa Migosima nakon što su spot snimili u njenoj kući (VIDEO)

Gužve na ulazu Foto: Marko Jovanović

Petak i subota su udarni dani Foto: Marko Jovanović

Inače, cene na festivalu se nisu znatno izmenile od prošle godine, pa tako piva možete naći po ceni od 350 i naviše, što bi bio slučaj i sa ostalim alkoholnim pićima. Sa klopom je malo drugačije, pa sto grama peciva staje 79 dinara, tačno, ali za pljeskavicu morate izdvojiti od 300 do 450 dinara. Hot dog je 250, šiš ćevap 350, palačinke su od 150 do 200 dinara.  U svakom slučaju, Exit je tek na prvom danu.

VIDEO: EXIT počinje večeras

(Dragana Ivanović, dragana.ivanovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA