Francuskinje lude za momcima koji mirišu na beli luk

Iz alhemijske radionice maga visoke mode Žana Pola Gotijea pre neki dan izašao je novi egzotični orijentalni parfem za muškarce pod nazivom "Ail“, koji svojom prodornom mirisnom notom belog luka naprosto obara dame s nogu

  • 0

Jedan od osnovnih začina mediteranske, a samim tim i francuske kuhinje, jeste beli luk. Nedavno istraživanje pokazalo je da, ma kako da su modno osvešćene i emancipovane, Francuskinje obožavaju muškarce čije ruke i dah mirišu na ovu biljku prodorne arome. Stvar je u tome da ih miris belog luka asocira na sve one divne romantične obroke koji su prethodili nezaboravno strastvenoj ljubavnoj noći.

Imajući ovo sve u vidu, slavni dizajner Žan Pol Gotje dobio je inspiraciju da za muškarce u svojoj laboratoriji kreira egzotično orijentalni parfem s mirisom belog luka, koji u svojoj bazi sadrži zavodnički mošus, sa gornjom crtom arome paradajza sveže ubranog iz bašte, dok se u sredini prepliću note drugih mediteranskih začinskih biljki kao što su ruzmarin, peršunov list, limun i bosiljak.

Kao i za sve do sada izašle parfeme, Žan Pol dizajnirao je i prikladnu bočicu u obliku krajnje realističnog belog luka. Zaštitno lice parfema je prošlogodišnji dobitnik Oskara za glavnu mušku ulogu Žan Dižarden, a zvanična promocija trebalo bi da bude održana u maju.

(Telegraf / A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA