NOVA SERIJA: Her Ivica i Helga Ešton u rimejku serije "Alo, alo"

Serija "Nagnaj me m(alo), m(alo)" biće reprizirana na RTS-u, a Ketrin Ešton u ulogu Helge uskočila umesto Suzane Mančić

  • 0

Ekskluzivno! Samo u "Paradi" imate prilike da vidite prvu fotografiju sa snimanja rimejka čuvene serije "Alo, alo", u kojoj se u naslovnim ulogama pojavljuju Ivica Dačić i Ketrin Ešton. I dok je srpski premijer ulogu dobio zbog neverovatne sličnosti sa Her Flikom, visoka predstavnica Evropske unije (2,07 m, viskoko krilo, četvorka) u lik Helge je "uskočila" nakon što je ovu ulogu odbila Suzana Mančić.

- Čim je čula da se u filmu neće snimati prave porno-scene, već samo vruće seksi akcije (kakve se mogu videti na TV "1000"), Suzana je odbila da se pojavi na kastingu, pa je umesto nje uskočila Ketrin Ešton, koja je sa Dačićem već uspostavila blisku saradnju, kaže izvor "Parade" blizak producentskoj kući "Štap i šargarepa" i dodaje - Ivica se sjajno snašao kao glumac, Eštonova je pravo otkriće, a najverovatnije da će se u srpskoj verziji ona zvati Marica - zakjučuje naš sagovornik koji nije želeo da ostane anoniman, ali smo u mogućnosti da on to ipak ostane.

Seriju "Nagnaj me m(alo), m(alo)" režira Zdravko Šotra i biće emitovana i desetak puta reprizirana na Javnom servisu Srbije.

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA