DŽEJOMANIJA: Ko su vaši najomiljeniji Džejevi?

Džej Lo, Džej Kej, Džej Džej, Džej Ra(madanovski), Džej Ar Juing, Džej Džej Okoča samo su neki od poznatijih Džejeva koji su ostavili traga na ovim prostorima

  • 1

Džejomanija trese Srbiju, a ime Džej će, po svemu sudeći, u narednih godinu dana biti ime koje će se najčešće davati novorođenoj deci od Vardara pa do Triglava (via Ogulin, Virovitica, Karlovac, Karlobag i Donje Rčmine). A evo ko su Džejevi koji su svojom srboljubivošću obeležili ovaj vek.

Samo dan nakon što je Džej Lo (alias Dženifer Lopez) u srpskoj zastavi zapalila raspomamljenu Srbadiju, oglasila se Džej Kej tvrdnjom da je ona jedina prava Džej (Kej) na Balkanu koja može da napuni Arenu. Naravno, hejteri (prisutan) nisu časili da raskrinkaju zaveru prema kojoj Džej Lo srpskom zastavom maše samo zbog para, a ne zbog želje da se pojavi na naslovnoj strani ovdašnjih rent-a-toalet-medija. Za razliku od Džej Karleuše koja sve to radi iz čistog ubeđenja.

Vrlo brzo revnosni hroničari srpske stvarnosti pronašli su originalne dokaze da je najveća srpska Džej zapravo Džej Džej Janković alias Jelena, teniski seks-simbol s telom zmaja i  srcem samuraja. Ili beše glavom? Koliko je samo puta, mučena povredama, stresom, zlim linijskim sudijama i ostalim silama haosa i bezumlja Džej(eca) donela ovom narodu radost?

Ukoliko ste mislili da je sve moglo da prođe bez muškaraca - vi ste latentni varajić, devojačko Velja Ilić, jer sledi "i naravno Džej". Ra. Gospodin Ramadanovski nikad nije krio svoje romsko (ranije poznato i kao cigansko) poreklo, jer sve i da je krio, provalili bi ga... po đuskanju. Ali nije ni krio da je veći Srbin od... od recimo... 150 cm, sa sve hoklicom. Ali ni da je najveći srpski pevački Džej svih vremena.

Ne, poštovani, Džej Džej Okoča nije Srbin, iako je jednom prilikom zaigrao na "Marakani", a neki se džambasi kleli da je posle utakmice dao prilično originalnu izjavu (iz priručnika za davanje izjava stranih zvezda): "Volim Srbiju, čuo sam za Cecu, žao mi je što nisam imao prilike da se duže zadržim, vaše žene su prelepe, voleo bih da probam ćevape u Skadarliji i obećavam, vratiću se".

Za kraj jedan pomalo zavboravljeni Džej - Džej Ar Juing. Za slabije upućene - glavni negativac u seriji Dalas. Dakle - pravi Srbin. Možda nije navraćao u naše krajeve, ali jedno 10 godina nije ni izbijao iz naših televizora.

Ukoliko smatrate da bi u konkurenciji mogli da se nađu i svi di-džejevi koji su protutnjali Srbijom (sramno, bez mahanja srpskom zastavom) u komentarima ostavite relevantni dokaz da su Srbiju voleli makar koliko i Džej Lo, Džej Kej, Džej Džej, Džej Ra, Džej Ar ili Džej Džej Okoča. Ili što bi rekli kao srpski političari... svoje sopstvene džepove.

Telegraf.rs/@SirOliverrr

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma ne biram

    26. novembar 2012 | 21:23

    Džej Lo, Džej Kej, Džej Džej, ma ne biram, sve bih od reda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA