REŠENA MISTERIJA: Evo kako da dešifrujete pisanje svog doktora!

Konačno provaljeno najteže pismo na svetu - lekarsko. Sada bez problema možete da rastumačite šta piše na lekarskom receptu, uputu ili doktorskoj analizi i saznate sami od čega bolujete

  • 0

Verovatno ste se bezbroj puta našli u dilemi i doveli u pitanje svoju pismenost ukoliko ste ikad pokušali da dešifrujete pisanje svog lekara. Nemojte očajavati, jer sličan problem imao je i gospodin Žan Fransoa Šampolion, koji je svojevremeno uspeo da dešifruje egipatske hijeroglife, ali nikad nije uspeo da rastumači šta je tačno na receptu za lek napisao njegov doktor. Desilo vam se da odete u apoteku, i probate da krišom zavirite u recept,  uput ili analizu koju ste dobili u domu zdravlja, a na njima gomila simbola i znakova koji više liče na pokušaj šestomesečnog deteta da nacrta Žarka Obradovića nego na neku smislenu reč ili rečenicu.

E, tu je Parada, koja je, nakon iscrpnih analiza, istraživanja uspela da rastumači i objavi doktorski alfabet. Sada bez problema možete da saznate sami od čega bolujete i čime lekari pokušavaju da vas izleče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA