Mislili ste da je sedma godina prelomna za brak? E, pa prevarili ste se

Uprkos uvreženom verovanju da sedma godina braka predstavlja najveću krizu s kojom se supružnici suočavaju, ispostavilo se da se granica pomerila

  • 3

Kako se vremena menjanju, dolazi do promena i u ljubavnim odnosima, posebno onih koje se tiču bračne vernosti. Prema istraživanju preljubničkog portala Ashley Madison, najviše prevara dogodi se između treće i pete godine od venčanja, najčešće nakon rođenja prvog deteta.

- Period oko rođenja bebe teško pada oboma i može da podstakne jednog od supružnika na aferu sa strane. Seksualna želja u trudnoći i nakon rođenja deteta je niža nego inače, posebno jer se žene tada ne osećaju baš privlačno i zavođenje svog partnera im je poslednja stvar na pameti. Muškarcima ova faza u odnosima teško pada o zato ne mali broj njih potraži zadovoljenje svojih potreba u seks-aferi van braka – rekao je osnivač portala Noel Biderman.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    31. mart 2014 | 22:14

    Ovakvi tekstovi još više pomažu ea brak uđe u krizni period! Ne postoji pravilo, sve je to individualno! Ako su normalni supružnici sve krize, kroz koje prolazi svaki brak, prebrode se lako!

  • Mirsad Kuburović

    31. mart 2014 | 13:40

    Seksualna zelja u trudnoci je veca nego ikada,a nakon rodjenja ona opada kod oba partnera,ali se vraca na normalu nakon nekog vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA