Žene, nema svrhe da glumite, muškarci znaju kad niste doživele orgazam!

Seksolozi su dokazali da i muškarci, ali i žene, ako se potrude mogu vrlo lako da “provale” da li je druga strana dostigla seksualni vrhunac

  • 13

Oduvek se verovalo da žene, kad god hoće, mogu da odglume orgazam  poput Meg Rajan u filmu "Kad je Hari sreo Sali" i da im to prođe neprimećeno. Međutim, novo istraživanje pokazuje da partnera ipak nema šanse da tako lako prevarite!

Kanadski naučnici su dokazali da su pripadici oba pola u stanju da osete nivo sreće svog partnera, pa čak i onda kada u vezi nema dovoljno komunikacije. Studija objavljena u časopisu “Archives of Sexual Behaviour analizirala je parove prema njihovom nivou posvećenosti jedno drugom, zadovoljstvom u vezi, seksualnim zadovoljstvom, seksualnom komunikacijom i merila je sposobnost prepoznavanja emocija kod partnera.

Kako par razvija seksualnu rutinu, razvija se i sposobnost tačne procene seksualnog zadovoljstva druge strane, što pomaže partnerima da razviju zdrav i srećan odnos. Istraživači se nadaju da će ova otkrića pomoći redukovanju čestih stereotipa da žene i muškarci imaju poteškoće u komuniciranju i razumevanju jedno drugoga.

(Telegraf.rs / kliX)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonjaBGD

    12. april 2014 | 17:23

    Iz sopstvenog iskustva kažem da ni jedan nije umeo da ukapira da li glumim ili ne. I to ne zato jer sam dobra glumica već zato jer prosto ne kapiraju razliku.

  • Lola

    12. april 2014 | 17:21

    Hahaha naučnici uveravaju i lažu sebe i druge muškarce. Hahaha kakva prevara da mogu da provale da li žene glume ili ne. Naravno da ne mogu da provale nikad! Neka naučnice urade isti eksperiment i uveravam vas da će rezultat da bude: u 100%slučajeva muškarci nisu u stanju da otkriju kada žene glume orgazam.

  • tihoni

    12. april 2014 | 17:17

    Ovo prosto nije istina. Mi muškarci bi voleli da jeste ali na žalost nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA