Ovo je najbolji način da smuvate frajera

Ukoliko vam je dosadilo da čekate da muškarci skupe hrabrosti da vam priđu, pa ste odlučili da preuzmete stvar u stvar u svoje ruke, na pravom ste mestu. Nudimo vam nekoliko načina na koja možete brzo i lako da smuvate svakog frajera

  • 4

Muško-ženski odnosi su proteklih godina poprimili neke potpuno nove oblike. Muškarci su prestali da muvaju žene sa žarom, i sada kada ih jedna dama odbije bez ustručavanja nastavljaju dalje i traže drugu žrtvu. Zbog toga su žene postale smelije i odlučnije u nameri da preuzmu stvar u svoje ruke ne bi li se dokopale muških ruku i ne bi li smuvale onog koji im se dopada.

Ukoliko ste i vi jedna od njih i želite da bacite svoje pipke na pripadnike jačeg pola, vreme je da se upoznate sa tri tehnike koje vam mogu pomoći da se brzo i lako dokopate muškarca.

Pozovite ga na kafu

Neobavezno, u normalom razgovoru predložite da odete na kafu. Nemojte odmah da spominjete da je reč o dejtu niti da imate velike planove. Odigrajte kao da je reč o najobičnijoj kafi. Time ćete mu dati do znanja da želite da provedete vreme s njim, a on će, ako je imalo pametan i zainteresovan, preuzeti kormilo.

Tražite mu broj

Verovatno zvuči zastrašujuće, ali kada malo bolje pogledate i nije tako strašno. Ako vam se dopada, tražite broj od njega, sigurno će vam ga dati. Mnogi muškarci se boje da traže broj telefona jer misle da ćete ih odobiti, ali ako mu pokažete interesovanje, to će biti dovoljno da preuzme inicijativu.

Osvojite njegove prijatelje

Direktan pristup je uvek super, ali možete do nagrade da dođete i okolnim putem. Ako vam se sviđa tip, a nemate hrabrosti to da mu kažete, uvucite se pod kožu njegovim prijateljima i pustite da se sve desi samo od sebe. Jedina stvar na koju morate da pazite je da se ne svidite nekom njegovom drugu, jer u tom slučaju gubite sve šanse da ga smuvate.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanica

    15. april 2014 | 14:26

    Pa sada je dovoljno da samo budem fina i kulturna, svi odmah misle da ih muvam...

  • DREAM

    16. april 2014 | 23:37

    Ne pije kafu,broj imam,prijatelji van dometa I KAKO JA SAD?!!!

  • Dzeki

    18. april 2014 | 23:00

    Sve ovo uradila i opet se pravi lud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA