PROVALITE JE: Intimna frizura razotkriva ženski karakter

Nije svejedno da li ste nakon celokupnog uvida u golo žensko telo zapazili žbun, brazilsku, al natural ili neku sasvim treću intimnu frizuru. Donosimo vam osam tipova karaktera žena u odnosu na to kako su ukrasile svoj Venerin brežuljak

  • 7

Prema poslednjim istraživanjima, čini se da su muškarci postali i te kako izbirljivi po pitanju ženske intimne frizure, s obzirom da većina voli da se susretne sa kreativnim izgledom Venerinog brega, ali nije zanemarljiv ni broj onih koji se zalažu za duh čiste prirode među nogama.

Međutim, bilo da volite vagine bez ijedne dlake na sebi ili prirodne intimne zone, treba da znate da nije svejedno šta ste ugledali onog trenutka kada ste bacili pogled na ženino međunožje, jer frizura mnogo govori o njenom karakteru.

Vreme je da otkrijete koje se to tajne kriju u gaćicama vaše drage.

Fino oblikovani žbun

U pitanju je frizura kada žena brije i depilira samo ono što viri iz gaćica, dok ostatak ostaje netaknut. Ova frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. U pitanju je skromna osoba koja zna šta hoće i koja ne voli da privlači previše pažnje.

Seksi trouglić

Verovali ili ne, ovo je najčešća intimna frizura među ženama. Veći deo dlačica se odstranjuje, ali se ostavlja seksi trougao. Žene koje vole ovaj tip frizure su dinamične, vole promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja voli ponekad da se poigra seksipilom.


Pista za sletanje

Vertikalna traka širine oko dva prsta opisuje francusku depilaciju koja je zlatna sredina brazilke i prirodne frizure. Ovakav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama normale.

Brazilka

Čuvena brazilka koja se zapravo teško može nazvati frizurom s obzirom da je zapravo reč o "intimnoj ćelavici", veoma je popularna poslednjih godina među ženskim svetom, a s ništa manjim oduševljenjem su je prihvatili i muškarci. Brazilku nose slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksipila i koje žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način treba da dođu do svog cilja.

Turkinja

Ova frizura postala je pravi hit u poslednje vreme. Uklanjaju se gotovo sve dlačice na najnižem delu osim stidne kosti gde se ostavlja “čupavi” pravougaoni, stilizovan zavrtanjem dlačica ka unutra. Ovakav ukras bikini zone nikad nećete naći na jednoj tradicionalnoj dami. U pitanju je jedna pomalo luckasta cica koja voli promene i želi da bude u trendu.

Strelica

Iscrtanu putanju pravca kretanja na venerin breg staviće isključivo samosvesne dame koje vrlo dobro znaju šta hoće od vas. Potrudite se da im to i date, inače će se brzo okrenuti i otići.

Istetovirana ruža

Devojke koje imaju tetovažu na najintimnijem delu su najčešće vrlo romantične i zahtevne duše, koje žele momka uz kojeg mogu da se vežu za stalno. Uostalom, i ruže vole svakodnevno zalivanje, zar ne?

Prašuma

Ovo je žena koja ima pametnija posla nego da se bavi trivijalnim glupostima kao što je depilacija. Najverovatnije je već udata, ima decu i muža koji je obožava. Kako i ne bi, kad je ova dama toliko samopouzdana, nesputana i ume da uživa u svom telu bez ikakvih stega i ograničenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA